Free Eagle, Sjamanistisch evenement (spiritualiteit)

Foto:

Stichting “Free Eagle Sjamanisme” gaat een Sjamanistisch evenement organiseren. Wat is sjamanisme? Heel kort gezegd, kort bij de natuur leven en respect hebben voor al wat leeft.

Binnen veel inheemse stammen wordt dit tot op de dag van vandaag nog beleefd. De Sjamaan of misschien bij een ieder beter bekend als de “Medicijnman” zorgt voor het welzijn en de gezondheid van zijn stam/volk u kunt hierbij denken aan stress, ziekte en balans vinden in uw geest.

Wat is er te doen

U kunt op deze dag genieten van de sfeer die wordt beleefd binnen de inheemse stammen. Op deze dag worden er diverse workshops gegeven o.a.:

  • Droomvangers maken
  • Balans vinden in u zelf (Medicijnwiel)

En verder?………Dit wordt bekend gemaakt circa 14 dagen voor het evenement (tipje van de sluier, wij hebben nog diverse verrassingen in gedachte). Kortom laat u verrassen!!

De locatie

Vier Heultjes, 5161PW Sprang Capelle (navigatie adres) op het middenterrein van ons mooie woonpark het “Hof van Capelle” Er is een ruim gratis parkeerterrein, ook toegankelijk voor minder valide (geen rolstoelen aanwezig).

Datum en tijdstip

Het evenement is op zaterdag 18 mei van 11:00 uur tot circa 18:00 uur.

Doel

Ons doel is om het Sjamanisme te delen met een zo breed mogelijk publiek. Het heeft ons hele mooie ervaringen gebracht in ons leven en wij willen iedereen daarvan laten mee genieten. Onze kernwoorden zijn delen in onvoorwaardelijke liefde.

Inschrijven (standhouders)

Wij zijn nog op zoek naar enkele standhouders/sponsoren. Deze hoeven niet specifiek op het Sjamanisme gericht te zijn, andere spirituele stromingen zijn van harte welkom. Verder zijn food/drink kramen ook van harte welkom denk bijvoorbeeld aan een koffiekraam, pannenkoekenkraam of veganistische kraam.

De standplaatsen zijn gebaseerd op een vrije donatie en de toegang voor bezoekers is gratis. Inschrijven kan op het volgende e-mailadres: [email protected] of op telefoonnummer 06-54995441. Contactpersoon: Bert van Ingen (Free Eagle)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen