Electro World Waalwijk heeft nieuwe uitstraling en gaat verder onder de naam Electro World van Drongelen

Electro World Waalwijk is al geruime tijd onderdeel van de grootste elektronica formule in Nederland, en na het samengaan met Euronics is gekozen voor een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan.

Electro World Waalwijk aan de Grotestraat in Waalwijk zit vanaf 23 januari in een geheel nieuw en modern jasje, bovendien keerde een oude bekende terug, Electro World Waalwijk is Electro World Van Drongelen geworden!

“Door deze vernieuwing kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Wij zijn met zijn allen erg trots op deze verandering. We nodigen iedereen van harte uit in onze vernieuwde winkel”, aldus Jacques Maas, eigenaar van Electro World Van Drongelen.

“Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk, en als Electro World ondernemer zijn wij er continue mee bezig om onze service op een constant hoog peil te houden. Niet alleen tijdens de verkoop, maar vooral na de aankoop, ook dan staan we voor u klaar! Het nieuwe Electro World logo en de naam “Van Drongelen” prijkt al op de gevel van onze winkel, op onze auto’s en in advertenties, een naam met historie binnen en buiten Waalwijk vervolgt Jacques.

Op 23 januari werd de winkel met de nieuwe uitstraling feestelijk heropend. Electro World Van Drongelen is gevestigd aan de Grotestraat 227 in Waalwijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Of kies voor de Waalwijk App (iOSAndroid). Voor meer info KLIK HIER