Rabobank De Langstraat draagt ‘De Lichtjestafel’ over aan Administratiekantoor Waalwijk en Eetcafé City

Op 17 december was het zo ver... 'De Lichtjestafel': een feestelijk kerstdiner voor ruim 100 ouderen uit de Langstraat.
Op 17 december was het zo ver... 'De Lichtjestafel': een feestelijk kerstdiner voor ruim 100 ouderen uit de Langstraat.
Foto: Rabobank

Rabobank De Langstraat organiseerde op maandagavond 17 december jl. ‘De Lichtjestafel’: een feestelijk kerstdiner voor ruim 100 eenzame ouderen uit de Langstraat. Zij hoopten dat het stokje zou worden overgenomen. En dat is gelukt: in 2019 nemen Administratiekantoor Waalwijk en Eetcafé City de organisatie op zich.

Hans en Ina zijn zeker geen onbekenden van elkaar. Sinds jaren werken zij samen om mooie bijdragen te kunnen leveren op verschillende maatschappelijke vlakken binnen de Langstraat.

‘’We vinden het als ondernemer zijnde geweldig om een steentje bij te kunnen dragen. Toen we het bericht voorbij zagen komen dat de Rabobank op zoek was naar een opvolgende partij voor De Lichtjestafel twijfelden we geen moment: dit is écht iets voor ons’’, vertellen Hans van der Schans(AKW) en Ina van Cromvoirt(Eetcafé City).

Het diner zal plaatsvinden in de City Zaal(boven). Zoals bij het diner van de Rabobank zal het de ouderen aan niets ontbreken. Er wordt gezorgd voor het vervoer, een heerlijk driegangendiner en entertainment.

‘’Wij zijn ontzettend dankbaar dat dit mooie initiatief zo snel met open armen is ontvangen. De eerste editie was een enorm succes en wij hopen dat er nog vele edities mogen volgen, aldus Peter Konijnenburg, directievoorzitter Rabobank De Langstraat.’’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen