Gezocht figuranten voor de vooropnames van de Passie van de Langstraat

Passie van de Langstraat 2018
Passie van de Langstraat 2018
Foto: Eigengeraaid

Op zaterdag 13 april 2019 is het atrium van het dr. Mollercollege en de Walewyc het toneel van de tweede editie van de Passie van de Langstraat.

Voor de vooropnames is de organisatie op zoek naar figuranten. De opnames zijn ingedeeld in 2 blokken. Je kunt je aanmelden voor 1 blok maar je mag ook meedoen aan beide blokken.

Blok 1
Datum 09 februari 2019
Tijd: 10.00-12.30 uur
Kleding: Gewone warme kleding de opnames zijn buiten.
Startlcoatie Schoenenmuseum Elzenweg 25, 5144 MB Waalwijk

Blok 2
Datum 09 februari 2019
Tijd: 13.30-16.00 uur
Kleding: Gewone warme kleding de opnames zijn buiten
Startlocaties dr. Mollercollege Olympiaweg 8b, 5143 NA Waalwijk.

Wat krijg je er voor terug?

Het is een vrijwillige taak je krijgt dus geen loon of reiskostenvergoeding. Maar natuurlijk is de ervaring onbetaalbaar. We gaan op meerdere locaties filmen in de Langstraat. Dus kom bij voorkeur met eigen vervoer. Mocht dit niet lukken dan kunnen we kijken of je met iemand mee kunt rijden. Op 13 april 2019 hoef je niet te figureren. De vooropnames worden dan wel getoond ook worden de beelden gebruikt bij de promotie op social media en bij Langstraat TV in de aanloop naar het evenement. Meedoen betekent dat je toestemming geeft daarvoor. Je bent dus echt onderdeel van dit spectaculaire evenement.

Meld je aan via [email protected] Er geldt een minimum leeftijd van 13 jaar. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. De opnames worden mogelijk gemaakt door Langstraat TV en gefilmd door een cameraman van hen en zijn dus professioneel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen