Berichten uit Waspik (week 51)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 51 – 2018

TOP2000 avond

WASPIK – Eetcafé Hieriest in Waspik houdt op zaterdag 22 december een TOP2000 avond. Centraal staat het optreden van de TOP2000-band GrindStone. Zij spelen meerdere nummers uit de lijst, samen met een aantal gastmuzikanten en gastzangers. Voorafgaand en na afloop van het optreden wordt er muziek gedraaid uit de TOP2000. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Present Danger

KAATSHEUVEL – Metalband Present Danger geeft op zaterdag 22 december een concert in Crossroads in Kaatsheuvel. De band kan terug kijken op een mooi jaar met als hoogtepunten het optreden op Graspop Metal Meeting in Dessel (België) voor maar liefst 12000 man publiek en het Spa Tribute festival. Daarnaast werd vaak gespeeld in de Benelux op de Monsters of Rock festivals en de Legends of Rock tour. Op zaterdag 22 december dus een thuiswedstrijd voor de band. Kaarten zijn te koop bij Crossroads, Strings&Things en via Qtickets.

Foute Kerst Party

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 21 december een Foute Kerst Party voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in Den Bolder in Waspik. Thema is Kerstmis en de dresscode is feestelijk of fout. DJ Pim zorgt voor de muzikale omlijsting en heeft de bijpassende muziek. De discoavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en de toegang bedraagt 3 euro, inclusief ranja en chips. Meer informatie op www.facebook.com/Alles-Kids.

Maoneblussers-clubke

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik is gestart met de verkiezing van het ’Maoneblussers-clubke van ’t jaor’. Die titel is een seizoen lang voor de groep, duo of individuele carnavalsvierder die op een goede manier een bijdrage levert aan het Waspikse carnaval. Inwoners van Waspik kunnen hiervoor iemand nomineren. Tijdens het wervingsfeest op 4 januari in ’t Schooltje in Waspik wordt de winnaar bekend gemaakt. Meedoen kan tot 21 december. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Carnaval Waspik.

Kerstdiner

WASPIK – Sociaal Contact Waspik heeft samen met eetcafé Hieriest, de Gemeente Waalwijk en het stimuleringsfonds van Thebe Extra een kerstdiner voor dertig inwoners van de gemeente Waalwijk geregeld. Het diner op Eerste Kerstdag is bedoeld voor mensen die anders met Kerst alleen zijn. De gastenlijst is compleet; aanmelden is niet mogelijk.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 23 december een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee De Ruiter uit Wijk en Aalburg.

Oliebolleactie

WASPIK – Samen Top, carnavalsvereniging Krekwakwou en Hieriest houden op maandag 31 december een oliebollenactie bij Hieriest in Waspik. De oliebollen kunnen tot 28 december bij Samen Top besteld worden via de webshop shop.samentop.nl of bij Hieriest aan de bar; vooraf besteld kosten de oliebollen 6,50 euro voor 10 stuks. Op zondag 31 december kunnen de bestelde oliebollen opgehaald worden bij Hieriest vanaf 13.00 uur. Losse verkoop is oudejaarsdag voor 7,50 euro voor 10 stuks vanaf 11.00 uur. Er wordt gezorgd voor een sfeervolle aankleding en er zijn gluhwein, chocomel en andere winterse dranken.

Wielercafé

WASPIK – Als onderdeel van de campagne van Team Waspik voor Alpe d’HuZes 2019 wordt er op zaterdag 26 januari een Wielercafé gehouden in café d’Ouwe Haven in Waspik. Initiatiefnemers Stefan Montens, Jan Wagemakers en Nico de Cloe hebben een avond in het teken van wielrenner reregeld met een Wielerquiz en gasten als Hwmk Theuns uit Made (grootste collectie wielershirts ter wereld), Andy Marcelissen en een mystery guest. Ook is er een loterij in het thema. Inschrijven voor de quiz kan door een team van drie tot vijf personen aan te melden via [email protected]; kosten zijn 7,50 euro per persoon. De avond begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen