Berichten uit Waspik (week 50)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 50 – 2018

Natuurwandeltocht

WASPIK – Team de Cloe en Team Waspik organiseren op zaterdag 15 december een natuurwandeltocht in Waspik. Doel is geld in te zamelen voor de actie Alpe d’HuZes. De wandeling start tussen 13.00 uur en 13.30 uur vanaf het adres Leeuwerik 1 in Waspik. De tocht is gemarkeerd en gaat gedeeltelijk over onverharde paden. Deelname bedraagt 3,50 euro. Aanmelden kan voor 10 december via [email protected] of 06-23200729.

Boldertheater

WASPIK – Boldertheater heeft op zaterdag 15 december om 20.15 uur een concert van The Ed Sheeran Experience. Jack Shepherd is als twee druppels water de Engelse singer songwriter. Kaarten zijn à 17,50 euro te koop via www.denbolder.nl.

Kerstconcert

WASPIK – Op zondag 16 december is er om 17.00 uur een sfeervol kerstconcert in de Hervormde Kerk in Waspik. Aan dit concert werken mee het koor Capella St. Caecilia, een combo van de harmonie Volksvlijt & Volksvermaak en organiste Corry Hakkert. Het koor brengt onder pianobegeleiding van Ruud Verbunt en onder muzikale leiding van Wil van Leijsen een aantal bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore. Het V&V combo speelt bekende kerstmuziek zoals Pavane van G. Fauré en Weihnachtsstern van Dieter Angerer. Het moet een waardige en sfeervolle voorbereiding op de Kerstdagen worden. De toegang is gratis, wel is er aan het eind van het concert een collecte ter bestrijding van de onkosten. De kerk is geopend vanaf 16.15 uur.

Maoneblussers-clubke

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik is gestart met de verkiezing van het ’Maoneblussers-clubke van ’t jaor’. Die titel is een seizoen lang voor de groep, duo of individuele carnavalsvierder die op een goede manier een bijdrage levert aan het Waspikse carnaval. Inwoners van Waspik kunnen hiervoor iemand nomineren. Tijdens het wervingsfeest op 4 januari in ’t Schooltje in Waspik wordt de winnaar bekend gemaakt. Meedoen kan tot 21 december. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Carnaval Waspik.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 16 december een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

TOP2000 avond

WASPIK – Eetcafé Hieriest in Waspik houdt op zaterdag 22 december een TOP2000 avond. Centraal staat het optreden van de TOP2000-band GrindStone. Zij spelen meerdere nummers uit de lijst, samen met een aantal gastmuzikanten en gastzangers. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Present Danger

KAATSHEUVEL – Metalband Present Danger geeft op zaterdag 22 december een concert in Crossroads in Kaatsheuvel. De band kan terug kijken op een mooi jaar met als hoogtepunten het optreden op Graspop Metal Meeting in Dessel (België) voor maar liefst 12000 man publiek en het Spa Tribute festival. Daarnaast werd vaak gespeeld in de Benelux op de Monsters of Rock festivals en de Legends of Rock tour. Op zaterdag 22 december dus een thuiswedstrijd voor de band. Kaarten zijn te koop bij Crossroads, Strings&Things en via Qtickets.

Wielercafé

WASPIK – Als onderdeel van de campagne van Team Waspik voor Alpe d’HuZes 2019 wordt er op zaterdag 26 januari een Wielercafé gehouden in café d’Ouwe Haven in Waspik. Initiatiefnemers Stefan Montens, Jan Wagemakers en Nico de Cloe hebben een avond in het teken van wielrenner geregeld met een Wielerquiz en gasten als Henk Theuns uit Made (grootste collectie wielershirts ter wereld), Andy Marcelissen en een mystery guest. Ook is er een loterij in het thema. Inschrijven voor de quiz kan door een team van drie tot vijf personen aan te melden via [email protected]; kosten zijn 7,50 euro per persoon. De avond begint om 19.30 uur.

article
85777
Berichten uit Waspik (week 50)
Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 50 – 2018 Natuurwandeltocht WASPIK – Team
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20181208/berichten-uit-waspik-week-50-2018/
2018-12-08T11:01:35+01:00
agenda waspik, berichten, den bolder, waspik
Nieuws