Nieuwe cursus FotoGrafiek binnenkort van start

Foto: KCW

WAALWIJK – Bij Kunstencentrum Waalwijk start binnenkort een nieuwe cursusserie FotoGrafiek. Een cursus speciaal ontwikkeld voor creatief ingestelde fotografen en beeldmakers. FotoGrafiek, gegeven door vakfotograaf Piet Pulles en kunstenaar Roos Leddy, wordt nergens anders in de omgeving aangeboden.

Vorig seizoen vond de eerste Fotografiek-cursus plaats met prachtige resultaten en met zelfs enkele exposities in Waalwijk en ’s-Hertogenbosch tot gevolg. Cursisten worden in deze cursus dan ook volop uitgedaagd om hun creativiteit aan te spreken en meerdere technieken te gebruiken. Uiteindelijk is het de bedoeling om met uniek nieuw 2d-werk te komen. (Zwart-wit) beelden waarvan in eerste instantie vaak niet direct duidelijk is hoe ze tot stand zijn gekomen en waarmee je iedereen kan verbazen.

Onbekendheid met de (analoge) fotografie is geen bezwaar; de cursisten leren al snel de kneepjes van het ambachtelijk fotograferen, ontwikkelen en vergroten. Er zijn eventueel ook analoge camera’s in bruikleen beschikbaar voor de deelnemers. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend, twee keer per maand van 10.00 tot 12.00 uur. Inschrijven voor een van de cursussen kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl. Daar is ook meer informatie te vinden. Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3.

article
85746
Nieuwe cursus FotoGrafiek binnenkort van start
WAALWIJK – Bij Kunstencentrum Waalwijk start binnenkort een nieuwe cursusserie FotoGrafiek. Een cursus speciaal ontwikkeld
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20181207/nieuwe-cursus-fotografiek-binnenkort-start/
2018-12-07T10:46:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/12/07104604/DSC2599.jpg
fotocursus, Kunstencentrum
Nieuws