Te Koop: Aziëlaan 56 Drunen

Een mooie geschakelde tweekapper, die met recht het predicaat “instapklaar” draagt. Ideaal gelegen in de wijk “Venne-West” op korte afstand van het prachtige Breeveldpark. Vraagprijs € 384.000,- k.k.

Deze uitgebouwde woning biedt het comfort wat je tegenwoordig mag verwachten. Nadat de huidige bewoner het huis in 2005 in eigendom kreeg, is het geheel in de loop der tijd danig verbouwd en gemoderniseerd. Aan de achterzijde is het ruim 2,50 meter uitgebouwd. In deze uitbouw is een mooie tuinkamer ingericht met veel lichtinval, door de grote aluminium schuifpui en de mooie lichtstraat.

In de verbouwing van destijds is ook de keuken meegenomen, die nu een mooi geheel vormt met het eetgedeelte van de woonkamer. De keuken is voorzien van een granieten blad, keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.
In de zitkamer is een (gas-) open haard geplaatst. Deze is smaakvol afgewerkt met een meubel op maat, waarin de nodige bergruimte.
De begane grond is geheel voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming.
Naast de vloerverwarming zijn er design radiatoren geplaatst.
Het achterste deel van de oorspronkelijke garage is nu ingericht als een praktische bijkeuken met vaste kast. De voorzijde van de garage dient als berging.
De tuin is onder architectuur en zeer onderhoudsarm aangelegd. Een smaakvol geheel met mooie terrassen en borders.
De eerste verdieping biedt je 3 slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Het geheel is modern afgewerkt en geheel betegeld.
Op de tweede verdieping is een ruime voorzolder met plaats voor de combiketel, wasmachine en de wasdroger.
De slaapkamer hier is voorzien van een grote dakkapel en uiteraard de bergruimtes onder het dakbeschot, die allemaal zijn voorzien van verlichting.

Tijdens de aanpassingen is ook de gehele elektrische installatie aangepast en uitgebreid.

Kortom een prachtig huis voor een jong gezin met alle noodzakelijk voorzieningen op loopafstand.
De kinderen kunnen hier nog onbezorgd spelen en genieten in het Breeveldpark.

Perceelsoppervlakte : 214 m²
Inhoud : ca. 400 m³
Bouwjaar : 1996
Gebruiksoppervlakte : ca.131 m²
Energielabel : B

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

KNEPFLÉ & VAN DER MEE
Stationsstraat 110
5141 GH WAALWIJK
0416 34 37 11
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden