Muziek voor dreumesen en peuters

Foto: KCW

Waalwijk – Zowel op de woensdag- als vrijdagochtend is er bij Kunstencentrum Waalwijk nog plek vrij bij de cursus muziek voor dreumesen en peuters (1 t/m 4 jaar). Een superleuke kennismaking met muziek voor de allerkleinsten.

Het is heel erg goed voor de ontwikkeling van kinderen als ze al in een vroeg stadium van hun leven bezig zijn met muziek. In de cursus Muziek voor Dreumesen en Peuters worden liedjes gezongen, spelletjes gedaan en gespeeld op muziekinstrumentjes. Niet alleen de motoriek van de ukkies gaat vooruit, maar ook hun hersenontwikkeling.

Voor de ouders, die meedoen met de lessen, is het een goede manier om een betere band met hun kind op te bouwen en voor de kinderen is het ook een sociale activiteit. Samen met andere kinderen de wereld verkennen!

Een keertje gratis een les (45 minuten) uit proberen kan altijd. Vraag daarvoor een proefles aan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl of via een formulier verkrijgbaar in het Kunstencentrum, gevestigd aan de Irenestraat 3 in Waalwijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen