Winkel van den Heuvel Antiek / van den Heuvel Trading 131 uit Sprang-Capelle stopt

Foto: Trading 131

Sprang-Capelle – Met pijn in het hart heeft Marc van den Heuvel uit Sprang Capelle besloten om per 1 december 2018 te stoppen met zijn winkel aan de Kerkstraat 131A in Sprang-Capelle.

Op zaterdag 24 november is de winkel nog open en dan sluiten de deuren. Na precies 30 jaar ondernemen vindt hij het genoeg. Hij was 30 jaar veel onderweg door Europa en dat brak hem steeds meer op. Ook het versturen met zijn team van alle spullen wereldwijd was telkens een hele klus. Met veel passie was hij vaak onderweg in landen zoals Tsjechië, Slowakije, Polen en Oost Duitsland. Altijd op zoek naar speciale en unieke items. Hij verkocht niet alleen in de winkel, maar wereldwijd.

Hij heeft besloten om een andere richting uit te gaan en zijn hobby/werk op een andere manier in te gaan vullen. Hij wil zich nu meer specialiseren op speciale oude collectors items voor binnen- en buitenlandse klanten. Natuurlijk blijft hij ook op verzoek van klanten grote partijen industriële items zoeken.

Hoe de toekomst er verder uit zal gaan zien, dat weet hij nog niet. Misschien dat hij om de zoveel tijd toch een open winkeldag gaat houden. Daar is hij nog niet over uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen