Bontekoe, hét adres voor gastouderopvang in Waalwijk, Sprang-Capelle en Kaatsheuvel

Foto: Bontekoe

Gastouderbureau Bontekoe bemiddelt tussen ouders die opvang zoeken en gastouders die opvang in hun eigen huis of bij de ouders in huis bieden. Bontekoe brengt je in contact met gastouders en als ouder bepaal je bij welke gastouder jij je kindje wilt brengen.

Gastouderbureau Bontekoe is een eenmanszaak, aan het roer staat Jessica Schellevis “al 8 jaar doe ik dit werk met veel passie, het is zo mooi als een kindje op zijn of haar plaats is en de ouders tevreden zijn.“

De contracten zijn allemaal maatwerk. De ouders en gastouder bepalen samen welke uren zij vastleggen, hierdoor betaal je niet voor uren die je niet afneemt. Op de factuur vind je bureaukosten en opvangkosten, over beide kosten ontvang je kinderopvangtoeslag.
Naast Waalwijk hebben wij ook gastouders in Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Elshout, Drunen, Vlijmen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Hank.

In de regio Waalwijk zoekt gastouderbureau Bontekoe ook gastouders. Er is veel vraag naar gastouders in dit gebied en het is fijn als ouders keus hebben. Jessica zegt: “Er wordt veel tijd besteed aan begeleiding van de gastouders, zij krijgen naast persoonlijke begeleiding ook regelmatig thema avonden aangeboden. Ook starten we in 2019 met een online educatie programma. Zo blijft jouw gastouder op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dat vind ik erg belangrijk.”

Zoek je een gastouder of wil je gastouder worden? Neem eens een kijkje op onze website: www.kinderopvangbrabant.nl of bel naar 0416-532321.

Wil je graag een offerte om te zien of gastouderopvang voordeliger voor jou is? Mail dan naar: [email protected]

 

article
84374
Bontekoe, hét adres voor gastouderopvang in Waalwijk, Sprang-Capelle en Kaatsheuvel
Gastouderbureau Bontekoe bemiddelt tussen ouders die opvang zoeken en gastouders die opvang in hun eigen
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20181107/bontekoe-het-adres-voor-gastouderopvang-in-de-gemeenten-waalwijk-loon-op-zand-en-heusden/
2018-11-07T13:05:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/10/31090030/bontekoe.png
Nieuws, Zakelijk