Audities 15+ voor Musicalgroep Djemm!

Foto: Musicalgroep Djemm!

Bijgekomen van de overweldigende voorstellingen van The Weddingsinger, houdt Musicalgroep Djemm! in december weer audities. Deze audities zijn voor de nieuwe productie die begin oktober 2019 in Theater De Leest gespeeld zal gaan worden. Ervaring is prima maar geen vereiste.

Wat heeft Djemm! te bieden: 3 uur per week repeteren, wel of geen ervaring speelt geen rol, zang, dans en spel, individuele begeleiding , professioneel creatief team, hoog niveau, altijd met een live orkest en ‘last but not least ‘ : een super fijne en gezellige groep waar je helemaal jezelf kunt en mag zijn. De leden variëren in leeftijd van 15 tot 30 jaar en zijn afkomstig uit de gehele regio. De repetities zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Theater De Leest in Waalwijk en starten medio januari 2019.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier wat te vinden is op www.djemm.nl of aan te vragen via [email protected]. De audities zijn op 7 en 14 december a.s. eveneens in Theater De Leest. Wil je nog wat meer informatie? Mail gerust of bel met 0416-333579.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen