Studio Care4You: ‘Als ik dit nog tien jaar vol mag houden voel ik me een gelukkig mens’

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Balkenende Media

Carla van de Ven startte elf jaar geleden haar eigen wellnesspraktijk Studio Care4You. ‘Ik wilde al een lange tijd voor mezelf beginnen en hier heb ik geen moment spijt van gehad!’

Na vele jaren op kantoor te hebben gezeten, heeft Carla haar passie gevonden in het geven van HotStone en zwangerschapsmassages en het verzorgen van handen en voeten. ‘In de hectiek van alledag vergeten we vaak onszelf. Dit heb ik zelf ondervonden, en ik weet uit ervaring wat massages kunnen doen voor lichaam en geest. “Waar mensen met warmte worden omgeven, ontstaat ruimte voor ontspanning is dan ook de slogan van mijn bedrijf’’, vertelt Carla.

Leuk en minder leuk

Volgens Carla zitten er leuke en minder leuke kanten aan ondernemen. Carla: ‘Ik ben heel perfectionistisch en houd graag de controle. Dat gaat goed in een eigen onderneming. Ook is het super om je eigen tijd in te delen.’ Wat Carla lastiger vond was het starten en wat daarbij verwacht kan en mag worden. ‘Ook ben je dag en nacht bezig met je onderneming met onder andere inkopen, studies en administratie. Dat kost veel tijd. Maar: ik heb er geen moment spijt gehad. Ik zou zo het zo weer doen’, vertelt Carla.

‘Echt een waardering’

Carla: ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin in mijn eigen praktijk. Ik moet mezelf soms even knijpen of dit allemaal wel echt is.’ Of ze had verwacht dat ze ondernemer van de maand zou worden? ‘Nee, mijn klanten hadden mij al vaker genomineerd en het lukte steeds net niet. De klanten zeiden: ‘We gaan het nog een keer proberen want we gunnen het je zo Carla.’ Heel bijzonder dat ik het dan ben geworden. Het voelt echt als een waardering’, vertelt Carla.

Dromen

Op het 10-jarige jubileum vorig jaar heeft Carla het zusje van Studio Care4You geïntroduceerd. Carla: ‘Dat is Care4You Creative. Ik maak daar allerlei spullen op creativiteitsbasis zoals woonplaids, manden en tassen. Ik zou daar in de toekomst nog wel wat meer mee willen doen, maar helaas ontbreekt mij vaak de tijd hiervoor. Ook had ik heel graag als ik iets jonger was geweest iets willen ondernemen met mijn dochter, die een eigen kapsalon heeft. Maar als ik dit nog tien jaar vol mag houden voel ik me ook al een heel gelukkig mens!’

Tekst: Marit Koopmanschap


De ondernemer van de maand september werd mogelijk gemaakt door:

article
84028
Studio Care4You: ‘Als ik dit nog tien jaar vol mag houden voel ik me een gelukkig mens’
Carla van de Ven startte elf jaar geleden haar eigen wellnesspraktijk Studio Care4You. ‘Ik wilde
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20181023/studio-care4you-als-nog-tien-jaar-mag-houden-voel-me-gelukkig-mens/
2018-10-23T15:58:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/10/23155533/DSC_7570.jpg
Care4You, Carla van de Ven
Nieuws