Laat uw auto wassen voor Zambia!

Foto:

Op zaterdag 20 oktober kunt u op het kerkplein van Sprang-Capelle uw auto laten wassen. Dit is een actie van 30 jongeren uit Sprang-Capelle en Waalwijk die In de zomer van 2019 naar Zambia reizen om daar te gaan bouwen aan nieuwe klaslokalen en huisvesting voor leraren.

De reis en het verblijf betalen de jongeren zelf. De opbrengst van de acties gaat naar de bouwmaterialen en ondersteuning van de lokale bevolking.

Op 20 oktober staan zij klaar om uw auto te wassen. Terwijl u zelf kunt genieten van een kop koffie, thee, fris en wat lekkers wordt uw auto van buiten gewassen en eventueel ook van binnen uitgezogen. En zoals het bij een autowasstraat hoort is er ook een kiosk, waar een leuk aanbod van artikelen voor u klaarligt.

In totaal streven de jongeren ernaar om € 56.000 op te halen voor het bouwproject door allerlei verschillende acties. De meter staat inmiddels op ongeveer € 20.000. De meeste jongeren vinden de reis een uitdaging maar dat is niet het eerste wat hun heeft doen besluiten om deel te nemen. Een van de deelnemers zegt: “We ervaren dat je anderen nodig hebt en zien dat het ontzettend mooi is als je iets voor een ander kunt doen. We zijn in korte tijd een hechte groep geworden”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen