Kunst van Herinneren vraagt om uw hulp

Foto: De Horizon

Met u en heel veel vrijwilligers brengen wij op zaterdagavond 3 november 2018 van 18 uur tot 20 uur een ‘Ode aan de doden’. Met licht, muziek, zang, kunst, poëzie, verhalen en kinderactiviteiten wordt dit een mooie avond, waar iedereen uiteraard van harte welkom is. We hebben nog wel uw hulp nodig voor een aantal zaken!

  • Wie kan ons helpen aan witte lakens? Wij hebben er nog 6 stuks nodig. Oud is geen enkel probleem als ze maar heel en schoon zijn. De lakens zullen gebruikt worden bij de kinderactiviteiten en de kans dat er verf en/of kaarsvet op komt is daarom groot. Ook halveren we lakens voor afscheiding van een te groot veld voor een activiteit Kortom: we kunnen de lakens na gebruik niet teruggeven.
  • Wij zijn naarstig op zoek naar een oude spiegel om kaarsen op te zetten ROND 75 cm. Eventueel vierkant ongeveer 60 / 60 cm. Klein gebrek of beschadiging is geen probleem.
  • Veel potten (emballage) voor het schilderwerk bij de Roefelkei (Prisma) zijn er gebracht. Deze week is dat ook nog mogelijk. Evenals kleine bakjes voor het bloemschikken. Goederen kunnen in de mand bij de deur van De Horizon, Jozef Israëlsstraat 2, 5143 JK Waalwijk.
  • Wilt u graag helpen? wij zoeken nog 2 personen die toezicht willen houden binnen bij MONUTA om kinderen mee te helpen bij het maken van leuke bouwwerken van LEGO bouwstenen. tel. 06-22229811.
  • Natuurlijk zijn wij blij met alle giften, sponsoring, sympathiebetuigingen voor het bijzondere doel. Dat geldt ook voor de kleine bedragen die werden overgemaakt en de duppies die gespaard kunnen worden bij Albert Hein Jansen aan het Bloemenoordplein.

Aan alles is te merken dat Kunst van Herinneren, de “lichtjesavond”, zeer gewaardeerd wordt in Waalwijk en ook daar buiten. Er wordt naar uit gekeken!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen