Nieuw: Kinder Knutselclub voor kleuters

Foto: KCW

WAALWIJK – Voor alle creatieve kleuters van 3 t/m 6 jaar start Kunstencentrum Waalwijk met een Kinder Knutselclub op de vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur.

Spelenderwijs leren de kleine kinderen hoe ze hun fantasie kunnen omzetten in iets bijzonders. Het werken met verschillende materialen en hulpmiddelen (zoals schaar en potlood) is goed voor de hersenontwikkeling en verbetert de motoriek.

Tijdens de cursus van 10 lessen wordt gekleid, geknutseld en getekend. Papa’s en mama’s of opa’s en oma’s kunnen gewoon meedoen, graag zelfs! Het samen knutselen verbetert ook de sociale band tussen u en het kind.

Kunstdocent Marjolein Peeters heeft al veel ervaring met creatieve lessen voor kleine kinderen. Ze geeft al jaren les tijdens de Mini Kunstclub en Maxi Kunstclub van het Kunstencentrum en verzorgt ook de Peuterpret workshops in Theater De Leest. Daarnaast is ze verbonden aan OBS Het Zilverlicht.

Ook voor gezinnen met een kleiner budget is het mogelijk een cursus te volgen. Aangezien het Kunstencentrum Waalwijk officieel partner is van het Jeugdfonds Cultuur kan iedereen met een Paswijzer direct bij ons inschrijven en veel goedkoper cursussen volgen. Dat geldt voor alle disciplines die bij het Kunstencentrum worden aangeboden. Dus naast beeldend ook muziek, dans en theater. Kunstencentrum Waalwijk is te vinden aan de Irenestraat 3 in Waalwijk. Meer info en inschrijven: www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen