Oordoppen Service: ‘ik ben trots op mezelf!’

Angela Pelders heeft sinds 2 februari 2015 haar eigen onderneming genaamd Oordoppen Service. Ze is gespecialiseerd in probleem oren en maakt zwemdoppen op maat voor iedere leeftijd. ‘Het is zo vervelend om last van je oren te hebben in combinatie met water. Het kan écht verminderd worden met zwemdoppen op maat.’

Toen Angela door een reorganisatie boventallig werd verklaard bij haar voormalige werk in een hoorwinkel, wilde ze haar eigen bedrijf opzetten. “Ik vind dat er meer service aan klanten geboden moet worden. Vaak hebben de mensen die zwemdoppen komen maken al zo’n trauma. Als ze dan ook nog eens terug moeten komen, wat vaak in hoorwinkels voorkomt, duurt het lang voordat ze echt geholpen zijn.” Deze gedachte bracht Angela op een idee: een eigen onderneming.

Vooral kinderen

Ongeveer 80 procent van de personen die zwemdoppen laat maken zijn kinderen in de leeftijd wanneer ze met zwemlessen bezig zijn. Kinderen hebben nog gevoelige gehoorgangen en zijn volop in de groei. Angela maakt de doppen vaak aan huis – wel in overleg – waarbij kinderen in een vertrouwde omgeving zijn. Een klaar-terwijl-u-even-wachtidee.

Lieve bedankjes

Het allerleukst aan het ondernemen vindt Angela de lieve bedankjes. “De lieve mailtjes, tekeningen en knuffels van de kinderen die ik krijg zijn echt fantastisch. Als er op een kaartje staat: ‘Dankjewel Angela, dankzij jouw doppen heb ik een vakantie gehad zonder dokter’, dan breek ik helemaal.”

Trots

Ondernemer van de maand zijn is superleuk volgens Angela. “Mensen stellen je voor in de reacties op Facebook, maar je verwacht het nooit. Ik ben trots op mezelf!”

Door: Marit Koopmanschap


De ondernemer van de maand juli werd mogelijk gemaakt door:

gallery
82869
Oordoppen Service: ‘ik ben trots op mezelf!’
Angela Pelders heeft sinds 2 februari 2015 haar eigen onderneming genaamd Oordoppen Service. Ze is
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180915/oordoppen-service-trots-op/
2018-09-15T10:37:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/09/15103557/20180915-DSC_7204.jpg
balkenende media, marit kopmanschap, miriam oremans, oordoppen, pelders, schellekens
Nieuws