Hulp gevraagd voor Kunst van Herinneren

Foto: Kunst van herinneren

Tijdens Kunst van Herinneren op zaterdag 3 november a.s. kunnen kinderen bloemstukjes maken van bloemen die we van bloemisten krijgen.

Voor kinderen is dit een mooie activiteit om een bloemstukje of boeketje te maken om dat vervolgens op een graf te zetten of neer te leggen. Het is voor kinderen een warm gebaar. Dikwijls worden opa’s en oma’s of andere bekenden op deze manier herdacht. De kaartjes met tekst die er worden bijgevoegd spreken wat dat betreft boekdelen.

Het is maar een weet:

  • voor het maken van de bloemstukjes zouden we graag bakjes (aardewerk of plastic) willen ontvangen: nieuwe of bakjes die geschikt zijn voor hergebruik
  • u kunt Kunst van Herinneren ook helpen met het meesparen van duppies bij Albert Heijn Jansen aan het Bloemenoordplein te Waalwijk
  • het zijn de kleine dingen die het doen: alle bedragen (hoe klein ook) zijn welkom om Kunst van Herinneren ook dit jaar mogelijk te maken. Bankrekeningnummer NL 67 RABO 0171 5513 03.
  • bij de Roefelkei (Prisma) wordt al volop geverfd om de potten, waarin kaarsjes worden geplaatst, er mooi, warm en fleurig uit te laten zien. Wij zijn blij om deze activiteit met elkaar te kunnen doen. We willen voor dit doel nog graag extra schone potten zonder wikkel (jam, appelmoes, groente) ontvangen.

De lege krat staat gereed bij De Horizon, Jozef Israëlsstraat 2, Waalwijk om gevuld te worden. Daarin kunt u ook de bakjes voor de bloemstukjes deponeren. Samen en met elkaar zijn we al volop bezig om alles gereed te maken voor de lichtjesavond.

Voor informatie: Adri Faro 06 22229811

article
82612
Hulp gevraagd voor Kunst van Herinneren
Tijdens Kunst van Herinneren op zaterdag 3 november a.s. kunnen kinderen bloemstukjes maken van bloemen
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180904/hulp-gevraagd-kunst-herinneren/
2018-09-04T13:39:25+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/09/04133845/Prisma.jpg
glazen potten, kunst van herinneren
Nieuws