Kunstencentrum Waalwijk start weer met nieuwe cursussen

Foto: KCW

WAALWIJK – Binnenkort starten weer de eerste nieuwe cursussen na de zomerstop bij Kunstencentrum Waalwijk. Vanaf 27 augustus starten allereerst de muziek-, dans- en fotografielessen.

Wilt u graag gaan dansen, een muziekinstrument leren bespelen of mooiere foto’s maken? Schrijf u dan nu snel in op www.kunstencentrumwaalwijk.nl Maar ook voor alle andere cursussen (beeldend en theater) kunt u zich nu online inschrijven. Vanaf 20 augustus zijn de deuren aan de Irenestraat 3 ook open om u in te schrijven.

Dans

Kunstencentrum Waalwijk heeft een breed dansaanbod voor alle leeftijden. Van breakdance tot ballet en van dancefit tot linedance. Voor ieder wat wils dus. De docenten van de dansafdeling zijn allemaal zeer hoog opgeleid en onze cursussen staan dan ook zeer hoog aangeschreven bij vervolgopleidingen. Kijk voor het complete aanbod op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Muziek

Wilt u een muziekinstrument leren bespelen? Kunstencentrum Waalwijk heeft in de regio een ongeëvenaard aanbod aan verschillende muzieklessen. Van viool tot gitaar, van piano tot trompet. Wilt je graag popmuziek spelen. Dan is er de KCW Popschool waar je meteen in een band kunt beginnen.

Fotografie

Steeds meer mensen fotograferen. Maar echt goede foto’s maken is toch nog niet zo makkelijk. Bij Kunstencentrum Waalwijk kunnen zowel beginners als gevorderden zich verder ontwikkelen. In de cursus Ken Uw (Spiegel)reflexcamera leren beginners wat ze nu precies kunnen met al die knopjes op hun camera. Zijn sluitertijd en diafragma bekende termen voor u? Dan is de cursus Ken Uw Spiegelreflexcamera Plus misschien een betere keuze. Voor de gevorderde fotografen is er Fotolab waarin u aan de hand van opdrachten leert om betere foto’s te maken. In deze laatste cursus wordt vanaf dit seizoen voor het eerst ook aandacht besteed aan beeldbewerking en Photoshop CC.

Inschrijven voor een van de cursussen kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over prijzen en startdata.

Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen