Henk Visser benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Foto: Nol Kleijngeld

Zaterdagavond is de heer H.C. (Henk) Visser uit Waalwijk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten voor Kaartvereniging Waalwijk. Burgemeester Nol Kleijngeld reikte de Koninklijke onderscheiding uit bij restaurant & partycentrum De Remise in Drunen.

Bijzonderheden

Henk Visser (71 jaar) is voorgedragen omdat hij al ruim 40 jaar actief is voor Kaartvereniging Waalwijk. Ondanks deze tijdrovende taak biedt hij ook altijd hulp aan andere mensen. Bij problemen kloppen zij bij hem aan voor een luisterend oor en goed advies.

De heer Visser heeft in 1978 Kaartvereniging Waalwijk opgericht. Dit jaar viert de vereniging haar 40-jarig bestaan en het 40-jarig jubileum van de heer Visser als bestuurslid (penningmeester). In de eerste jaren was de club klein van opzet. Voornamelijk op lokaal niveau heeft de kaartclub in de afgelopen jaren veel bekendheid gekregen. De vereniging groeide snel en is in totaal vier keer verhuisd om de groei van de vereniging bij te houden. In het begin werd de kaartavond thuis georganiseerd. De week daarop werd de kaartavond bij ‘La Mirage’ gehouden. De kaartclub is jaren lang te gast geweest bij café Jo Brok. Omdat het café failliet ging moest er weer verhuisd worden. Als tussenadres is de club een paar maanden bij ‘bowling centre’ te gast geweest en nu is buurthuis bloemenoord het thuishonk.

Samenvatting van zijn functies:
• Oprichter van Kaartvereniging Waalwijk
• Penningmeester
• Organisator van club en landelijke toernooien (met zo’n 100 deelnemers)
• Wedstrijdleider

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen