Voedselbank Waalwijk zegt ‘DANK U WEL’ voor alle steun

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat is alleen maar mogelijk doordat bedrijven en organisaties, maar ook uzelf, met ons meedenken en de helpende hand uitsteken.

Het tweede kwartaal van 2018 hebben weer veel particulieren, organisaties en bedrijven ervoor gezorgd dat wij alle cliënten van de Voedselbank hebben kunnen helpen. Wij willen u dat graag vertellen en een enorm DANK U WEL zeggen tegen iedereen die ons heeft geholpen en vooral vragen: “blijf dat doen” en hopelijk stimuleert en motiveert u iedereen om u heen om dit ook te doen!! Onze Vrijwilligers (die wij ook zeker willen noemen, want het is ongekend hoeveel werk zij verrichten) doen wat ze kunnen, maar we kunnen dit niet zonder U!!

DANK U WEL

  • Juliana van Stolbergschool: een rondleiding en presentatie bij De Voedselbank motiveerde de kinderen en ouders enorm, wat zorgde voor veel kratten met voedsel!
  • New York Pizza Waalwijk: 100 pizza’s voor onze cliënten! Echt geweldig!
  • AH Janssen Bloemenoord: Doordat u mee heeft gedaan met de actie, en bonnen heeft gekocht, konden wij voor onze cliënten op het juiste moment de producten afnemen bij AH Janssen Bloemenoord. Heel fijn!
  • Van Roessel: en alweer een zeer geslaagde bonnenactie bij van Roessel Slager en Traitteur; door deze actie zorgt u ervoor dat wij tijdig vleeswaren en vlees af kunnen nemen.
  • Visspeciaalzaak Dekkers: Sjors Dekkers verraste ons met een prachtige partij vis voor onze cliënten, voor de komende weken, een lekkernij die we niet zo vaak uit kunnen delen.
  • Meerdijkschool: Faye Schapendonk hield haar spreekbeurt over De Voedselbank (bij de Voedselbank) en zorgde voor een prachtige opbrengst met haar school!
  • Collecteren: Wat een samenwerking. Ons Vrijwilligersteam heeft eind april gecollecteerd in De Hoef e.o. Twee avonden hard werken maar door uw bijdrage kunnen we weer een aantal zaken extra bewerkstelligen.
  • Creatoren Designs: posters, bonnen, briefpapier, visitekaartjes, wat dan ook… Voor alle creatieve uitingen en ondersteuning konden we ook dit kwartaal weer aankloppen bij de Creatoren
  • Rabobank De Langstraat: een gezamenlijke ‘Voedselverspilling-tegengaan-actie’, geïnitieerd door de Rabobank met alle voedselbanken in De Langstraat. De Rabobank heeft als eerste het stokje opgepakt en de maand juni voor haar rekening genomen. Een prachtige opbrengst voedsel en geld, door de collega’s van de Rabobank bijeengebracht.
    Nu vraagt de Rabobank aan haar klanten welk bedrijf of organisatie de volgende maanden voor haar rekening neemt en de voedselbanken in de Langstraat wil helpen. Intussen heeft de Gemeente Waalwijk als tweede het stokje opgepakt en loopt deze actie de gehele maand juli in het gemeentehuis van Waalwijk, fantastisch! Wie van u binnen de Langstraat is de volgende?? Meldt u alstublieft aan bij de Rabobank!!
  • PLUS-THT-Team: PLUS Stephan van Engelen gaf ons PLUS THT Team wederom de kans de producten in z’n winkel te checken op T.H.T.-datum. Ons super gemotiveerde Vrijwilligersteam had ook deze keer weer een hele mooie opbrengst aan producten, die wij weer uit mogen delen aan onze cliënten.
  • OBS van der Heijdenschool: en het Do Good Food Festival: op de laatste dag van dit kwartaal hebben de kinderen van deze school, tijdens dit prachtige, warme festival, fruit verkocht aan alle bezoekers. De scholen mochten zelf een goed doel aanwijzen en OBS van der Heijdenschool koos De Voedselbank. Dank jullie wel hoor!!

De volgende bedrijven hebben we in het tweede kwartaal mogen begroeten als nieuwe Donateurs van Voedselbank Waalwijk ‘De Rijglaars’. Zij hebben zich gecommitteerd om ons voor langere tijd te helpen met financiën, voedsel, verpakkingsmateriaal, kleding voor de vrijwilligers, onderhoud van bus of heftruckmateriaal. Zoals u ziet is er veel nodig om dit ‘bedrijf’, wat volledig draait op Vrijwilligers, goed en gestaag te laten draaien.

Atelier Kristel van Herpt, Autobedrijf Klerkx, Benito, Casteleijn & Beerens, Desque projecten, Dutch Bakery Group, Ecker Interieur, Holding G. van Riel BV, ICG Resin Solutions, Janssen Packaging, K.I.K. Kunststoffen Industrie, Kapper Bert, Magneet Interieurs, Maitre Paul, Monshoe BV, PJ Klerkx en Zn., Rasch BV, Rowe BV, Schwarzmans BV, Toko Waalwijk, van den Elshout & de Bont, van Riel Distripet, Webo Heftrucks.

Kijkt u ook eens op onze vernieuwde website. Daar vindt u al deze nieuwe Donateurs, maar ook al die donateurs die ons al jaren helpen en voedsel leveren. Zonder hen, én zonder u zouden wij al die gezinnen niet kunnen helpen!!

Verder blijven we altijd vragen: kijkt u eens in uw kast of kelder. Nog iets op te ruimen? U kunt altijd op vrijdag, tussen 09.00-12.00 uur bij de Voedselbank terecht met producten die wij graag aan onze cliënten doorgeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen