‘Eten met…Bert’ een groot succes

Foto:

Sinds de proeverij die op 1 maart werd georganiseerd kun je elke donderdag aanschuiven om gezellig met elkaar te eten. Bert Bool zwaait op die dag de scepter in de keuken van het Parkpaviljoen.

Het bestuur van Stichting Parkpaviljoen Waalwijk wil, daar waar mogelijk, graag mensen verbinden. Met ‘Eten met…Bert’ op donderdag zijn ze daar heel erg goed in geslaagd maar dat is geheel de verdienste van de voortreffelijke kok Bert Bool. Een ervaren vakman die er al heel wat jaren op heeft zitten in diverse grote keukens. Bert kookt op donderdag voor maximaal 36 bezoekers. De reserveringen stromen elke week binnen, vaak moet er dan ook nee worden verkocht omdat de plaatsen beperkt zijn. Het is een echte ontmoetingsplek geworden voor mensen van diverse pluimage. Jong en oud, allenstaanden, echtparen, kleine vriendenclubjes die soms in een andere omgeving met elkaar willen eten, allerlei verschillende mensen schuiven gezellig bij elkaar aan tafel. Er ontstaan tijdens het eten onderhoudende gesprekken en het is leuk om regelmatig dezelfde mensen tegen te komen, men leert elkaar een beetje kennen, ook de vrijwilligers die het eten uitserveren. Dat geeft een fijn, warm en welkom gevoel. De missie van het stichtingsbestuur is dan ook meer dan geslaagd.

Bert is de juiste man op de juiste plek gebleken. Hij werkt met uitsluitend verse producten en doet zelf de inkoop. Dat is op zich al een uitdaging want hij kookt elke week voor € 2,50 per persoon een 2-gangen menu. Bovendien zorgt hij ervoor dat de keuken er na afloop weer spik en span uitziet. Na viereneenhalve maand kookplezier heeft Bert dan toch ook even rust nodig. Donderdag 12 juli is de laatste keer dat je aan kunt schuiven voordat hij gaat genieten van een welverdiende vakantie. Op 9 augustus is Bert terug en is iedereen van harte welkom om weer samen aan tafel te gaan.

Wil je mee ‘Eten met…Bert’? Elke donderdag kun je tussen 17.00 en 17.30 uur gezellig aanschuiven. Reserveren is, vanwege de inkoop, uiteraard verplicht en kan tot woensdag 18.00 uur voor de daarop volgende donderdag!

Reserveren via e-mail: [email protected] of telefonisch: 0416 332 962 / 06 23078139 of loop gewoon eens binnen. Het Parkpaviljoen is geopend op di/wo/do en zaterdag van 13.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 18.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen