Do Good Food Festival opnieuw in Hertog Janpark

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Balkenende Media

WAALWIJK – Ronde Tafel 131 De Langhstraet organiseert voor de tweede keer het Do Good Food Festival. Ook deze editie is gekozen voor het bijzondere Hertog Janpark in Waalwijk.

De kenmerkende Julianafontein zal nog meer in de belangstelling staan. Het wordt zaterdag namelijk prachtig weer. Speciaal voor dit festival stelt de gemeente Waalwijk een badmeester beschikbaar, dus kinderen mogen officieel een duik nemen.

Sjors Bayens, voorzitter van de Ronde Tafel, vertelt trots: “Vorig jaar is er ruim 6000 euro opgehaald voor de verschillende goede doelen. Daarnaast was het natuurlijk een heel leuk evenement voor jong en oud. De kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van verschillende basisscholen uit Waalwijk hebben de afgelopen tijd twee kookworkshops gevolgd. Zij zijn dus helemaal klaar om op zaterdagmiddag 30 juni de twaalf gerechten klaar te maken. Vele sponsors hebben ons geholpen om dit evenement mogelijk te maken, zowel financieel als materieel. Dat is fantastisch! Onze hoofdsponsor Rabobank De Langstraat zijn wij in het bijzonder erg dankbaar.”

Het festival is vrij toegankelijk vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur. Alle opbrengsten van de dag gaan naar de lokale goede doelen. Naast diverse optredens zijn er vele leuke gratis activiteiten, zoals lasergamen, dance pads, en hill running. Als klap op de vuurpijl komen Tim Douwsma en Zanger Kafke optreden. Vorig jaar trok het evenement circa 1000 bezoekers, ook dit jaar verwacht de organisatie weer veel publiek. Het thema van dit jaar is de ambachtelijke bereiding van streekproducten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen