Berichten uit Waspik (week 26)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 26 -2018

11 Dorpen Fietstocht

WASPIK – Als sponsoring voor de 11-Steden zwemtocht die Maarten van der Weijden eind augustus in Friesland af gaat leggen, organiseert Den Bolder op zondag 1 juli een 11 Dorpen Fietstocht. Deelnemers kunnen kiezen uit 45 of 111 kilometer met als startpunten Den Bolder in Waspik of zwembad De Warande in Oosterhout. Het inschrijfgeld bedraagt 11 euro. De start van beide afstanden is tussen 08.30 uur en 11.00 uur. Aanmelden via www.inschrijven.nl.

Jeugdvakantieweek

WASPIK – De jeugdvakantieweek die Den Bolder jaarlijks in Waspik organiseert, wordt dit jaar gehouden van 13 tot en met 17 augustus. Thema dit jaar is Circus. De week is bedoeld voor jeugd van 6 tot 13 jaar en draait om hutten bouwen, survival, spellen en samen dingen doen. De inschrijving is gestart; kinderen zich inschrijven tot 1 juli op www.jvw-waspik.nl. Deelname kost 25 euro. Ook is leiding welkom.

Oud papier

WASPIK – Zaterdag 30 juni gaan vrijwilligers van de Nederlands Hervormde Kerk weer op pad om oud papier op te halen in Waspik. Vanaf 8.30 uur zal de speciale vrachtwagen het dorp doorkruisen om papier dat aan straat is gezet mee te nemen. De opbrengst van deze maandelijkse actie is een belangrijke bron van inkomsten voor de kerk.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 1 juli een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Boer uit Rhenen.

Cocktailparty

WASPIK – Café d’Ouwe Haven in Waspik houdt op zaterdag 7 juli een cocktailparty met DJ Arii. De avond is bedoeld om de vakantie in te luiden. Lisa Zwaans maakt ter plaatse de cocktails en DJ Arii draait vanaf 21.00 uur de echte hits en zomerhits. De toegang is gratis.

Zomerkamp

WASPIK – Het Waspikse Zomerkamp vindt dit jaar plaats van zondag 8 juli tot en met zaterdag 14 juli. Zo’n 150 kinderen en 35 leiders gaan een week ’back to basic’ bij Hoeve Weltrevreden in Heeswijk-Dinther. De Zomerkampers vertrekken op zondag 8 juli om 10.00 uur met groot spektakel bij Den Bolder.

Erop Uit

WASPIK – Sociaal Contact Waspik organiseert samen met een aantal andere instellingen zomeractiviteiten op verschillende locaties. Zo is er van 9 juli tot 17 augustus op maandag de koffie drinken en spelletjes doen in De Stroming van 14.00 uur tot 16.00 uur. In dezelfde periode is er op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur de Koffieclub met eventueel spelletjes op wisselende locaties. Op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er op wisselende locaties activiteiten als Zingen met Jan Boons, Sport en Spel, Brabantse vertelling, workshop Speksteen of insectenhotel. Meer informatie via [email protected] of tel. 06-18435995.

Fiets-3-daagse

WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De achtste editie vindt plaats van dinsdag 7 augustus tot en met donderdag 9 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 7,50 euro; voorinschrijving kost 6 euro tot 1 augustus. Inschrijven via www.denbolder.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen