Nachtelijke afsluitingen Europalaan Kaatsheuvel

Foto: Google Streetview

Binnenkort vernieuw de gemeente Loon op Zand het asfalt van de Europalaan. Omdat het overdag druk is wordt er in de nacht gewerkt.

De Europalaan wordt daarom in ieder geval drie keer afgesloten van 20:00 tot 6:00 uur af voor verkeer. Via borden leiden we het verkeer om. Het gaat om de volgende drie nachten:

Dinsdag 26 op woensdag 27 juni

  • werkzaamheden: frezen van asfalt en asfalteren kruising Horst-Europalaan.
  • de toe- en afritten vanaf de N261 en de kruising Horst dicht
  • het verkeer wordt omgeleid via Bevrijdingsweg, Horst en Van Heeswijkstraat.

Maandag 2 op dinsdag 3 juli

  • werkzaamheden: frezen asfalt van de Europalaan.
  • de Europalaan is dicht tussen kruising Heikant en Horst, maar de kruising Horst is open. Het verkeer kan via Horst en Van Heeswijkstraat rijden.
  • in de zomermaanden (vanaf 1 juli) is de Efteling tot 20:00 uur open. Het avondverkeer van de Efteling leiden we op maandagavond 2 juli dan gedeeltelijk om via de Heikant, Van Heeswijkstraat, Horst en de Tilburgseweg. Het overige verkeer volgt de route Europalaan, Sweensstraat en Bevrijdingsweg.

Dinsdag 3 op woensdag 4 juli

  • Werkzaamheden: asfalteringswerkzaamheden op de Europalaan.
  • De toeritten vanaf de N261 en de Europalaan tot aan de Heikant zijn dicht. De omleiding is via Heikant, Van Heeswijkstraat, Horst en Bevrijdingsweg.

Uitloop van werkzaamheden

Mocht er een uitloop van werkzaamheden zijn, dan is dat in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 juli tussen 22:00 en 06:00 uur.

Mogelijke overlast

We voeren de asfalteringswerkzaamheden ’s nachts uit omdat het overdag druk is op de Europalaan. Omwonenden ondervinden misschien (geluids)overlast van de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor begrip. Natuurlijk doen we ons best om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie over dit project? Bezoek onze website: www.loonopzand.nl/projecten/wisselstrook-europalaan of neem contact op met projectleider Johan Kraeima of assistent projectleider Jeroen Jansen. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0416 – 289111 en e-mail [email protected] / [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden