De Sint-Jan nu definitief het huis van alle Waalwijkers

Ad van Heesbeen ontvangt cheque van € 25.000 van Rabobank
Foto: St. "Vrienden van St. Jan de Doper"

Op 7 juni werden door de sponsorcommissie van de stichting Vrienden van Sint-Jan de Doper de veertien bedrijven nogmaals persoonlijk bedankt die door het sponseren van een koepel, de restauratie van kerk en toren mede hebben mogelijk gemaakt.

Bij deze gelegenheid overhandigde de Rabobank haar cheque van € 25.000 als bijdrage uit het stimuleringsfonds. Eerder al bracht de stichting Vrienden van Sint-Jan de Doper tijdens het concert op 27 mei haar dank tot uiting aan alle donateurs, sponsors, vrijwilligers en vrienden van Sint Jan de Doper. Door hun inzet en financiële bijdrage is het definitieve behoud van de unieke Sint-Jan voor het nageslacht mogelijk gemaakt: Voor de eredienst én als het huis voor alle Waalwijkers en hun gasten.

De inwoners en bezoekers van Waalwijk zijn ook in de toekomst alle dagen van de week van harte welkom in de Sint-Jan: voor een gratis rondleiding in deze voor de regio en heel Nederland unieke kerkgebouw. Bel gerust voor een afspraak 0416-33 35 31. Natuurlijk is iedereen ook welkom bij de drukbezochte concerten en uitvoeringen die buiten de drie zomermaanden op iedere derde zondagmiddag in de maand worden georganiseerd. En niet te vergeten tijdens de openstelling op zaterdagmiddag waar onze gidsen u graag alles vertellen over de unieke cultuurhistorische schatten en waar in het winkeltje van Sint-Jan alle informatie daarover verkrijgbaar is.

Op deze plattegrond is te zien welke vijftien ondernemingen al een koepel hebben geadopteerd. Voor de koepels 2 (toren), 3 en 11 zijn wij nog op zoek naar een sponsor. Voor de financiële en andere voorwaarden kunnen bedrijven die “het huis van alle Waalwijkers” willen steunen contact opnemen met de sponsorcommissie [email protected] of telefoon 06-53 15 41 92

article
80225
De Sint-Jan nu definitief het huis van alle Waalwijkers
Op 7 juni werden door de sponsorcommissie van de stichting Vrienden van Sint-Jan de Doper
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180612/sint-jan-nu-definitief-huis-waalwijkers/
2018-06-12T15:29:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/06/12152401/DSCN7094.jpg
Sint Jan
Nieuws