Rabobank De Langstraat stuurt cultuurmakers naar Lowlands

Foto: Rabobank

Rabobank De Langstraat vindt cultuur erg belangrijk. Het brengt mensen samen. Juist dat wil de Rabobank ondersteunen en blijven stimuleren. Mede daarom zijn zij vaste partner van het Halve Zolen Festival dat dit jaar op zondag 17 juni plaatsvindt.

Een jaarlijks terugkerend boven regionaal cultureel evenement in de Langstraat. Waar professionals en amateurs gezamenlijk een mix van muziek, dans, theater, kunst en cultuur waarmaken. Dit jaar heeft de bank daar een Rabo Open Stage waar je met je optreden twee weekend tickets voor Lowlands kunt verdienen.

Peter Konijnenburg, directievoorzitter Rabobank De Langstraat, vertelt: “Rabobank steunt cultuur in de breedste zin. Het Halve Zolen Festival is een prachtig voorbeeld van een festival met een grote variëteit aan cultuur en waar het draait om ‘verrassende ontmoetingen’ tussen professionals en jonge cultuurmakers. Wij geven deze jonge cultuurmakers een podium op de Rabo Open Stage en dagen ze uit creatief te zijn”. Het maakt niet uit wat je talent is; zingen, dansen, DJ’en, toneel, stand-upcomedian, buikspreken, taalkunstenaar, muziek maken of acrobatiek. Beklim het podium. Alles kan, alles mag, onder het motto: everybody is an artist. Let’s go!”.

Het Rabo Open Stage staat in Waspik op het Halve Zolen Festival en is open van 11.00 tot 17.00 uur. Optreden kan tot 16.45 uur waarna de jury van de Rabobank drie winnaars kiest die de tickets voor Lowlands 2018 in ontvangst mogen nemen. Kijk voor de volledige actie en de voorwaarden op de website van Rabobank De Langstraat: rabobank.nl/delangstraat

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen