Het derde Beer & Boots Craftbier Festival in Waalwijk

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Alexander de Peffer

Ook dit jaar organiseren De Vinotake en Het Proeflokaal hun Craftbeer Festival in Waalwijk. Ieder jaar komen onbekende en verrassende brouwerijen van over de hele wereld naar Waalwijk om hun bieren te presenteren.

Het is niet Nederlandse grootste festival maar zeker een festival waar de ontdekker van nieuwe bieren bij moet zijn. Dit jaar zijn er maar liefst 5 brouwerijen waarvan de bieren nooit eerder in Nederland verkrijgbaar waren. Met enkele toppers uit Spanje, Hongarije en Estland zetten we de basis voor een gezellige middag met lekker bier. Naast de diverse brouwerijen is er ook een lekkere variatie in eet gelegenheid, natuurlijk geheel in stijl van het speciaalbier festival.

Ons festivalterrein ligt in de straat voor de kerk hiervoor hebben wij een vergunning verkregen van de gemeente. Dit aangesloten aan Het proeflokaal richten wij het festival in als een walhalla voor de Bierliefhebber. Wil je mee naar het festival maar lust je absoluut geen bier, dan is er de mogelijkheid om binnen aan de bar wijn of frisdrank te bestellen.

Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het Beer & Boots festival kun je het terrein vrij betreden. Echter is het aankoop van een speciaal glas en munten nodig om te kunnen proeven van de bieren. Deze kunnen vooraf in onze ticketshop worden besteld met korting! Ook worden ze nog aan de ingang op de dag zelf verkocht.

https://beerandboots.avayo.nl/transactions/new/71115

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen