Officiële opening en Open Dag Inloophuis TOON

Foto: Dick Buskermolen

Stralende dagen en stralende gezichten tijdens de opening en de Open Dag van Inloophuis TOON.

De officiële openingshandeling, het planten van een Japanse Kers, werd vrijdag 20 april verricht door Walther en Tineke Trommelen. Zij zijn de Medemogelijkmakers van het eigen huis. Ria Peek, voorzitter van het inloophuis, vertelde even daarvoor over de zeer toepasselijke symboliek van deze boom.

Na de officiële opening werd door de Waalwijkse zanger Martin Stone het lied ‘Een eigen huis’ van René Froger gezongen. Met een door hem aangepaste tekst voor het inloophuis waardoor velen het niet droog hielden. Samen met bestuur, vrijwilligers en sponsoren werd het glas geheven op het nieuwe onderkomen van TOON.

De heer en mevrouw Trommelen (Foto: Anton van Tuijl)

De Open Dag is zeer druk bezocht door belangstellenden en was een overweldigend succes. Alle bezoekers waren zeer onder de indruk van de gezellige en sfeervolle inrichting en de diverse mogelijkheden die het Inloophuis aan de gasten biedt. Dankzij het prachtige weer was het ook heel goed toeven in de nieuw aangelegde tuin.

Het team van TOON kijkt met een voldaan gevoel terug op de openingsfestiviteiten en verwelkomt ook in de komende tijd graag belangstellenden die niet in de gelegenheid waren om aanwezig te kunnen zijn. Want de deur staat altijd open!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen