Berichten uit Waspik (week 16)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 16 – 2018

Muziekmiddag bij Hieriest

WASPIK – Eind oktober 2017ging een groep scholieren van het Dr. Mollercollege uit Waalwijk op muzikaal uitwisselingsproject naar Denemarken voor een korte Deense tour. In Roskilde speelden de bands ondermeer live in het Rockcafé van Ragnarock, het nieuwe pop- en rockmuseum. Nu komen twee bands uit Denemarken ervaring opdoen in Nederland. Zondagmiddag 22 april spelen ze samen met een aantal Moller-bands bij Hieriest in Waspik. De muziekmiddag begint om 13.30 uur. Er zijn optredens van Mixed Emotions, Madhouse, High Voltage, Lucid State, Terrific Wives, Pandemic en Fall from Grace. De toegang is gratis.

Kledinginzameling

WASPIK – Sam’s Kledingactie houdt op zaterdag 21 april een kleding inzamelingsactie in Waspik ten behoeve van Mensen in Nood. Mensen die goede kleding, schoeisel, dekens en huishoudtextiel over hebben, kunnen die inleveren in gesloten zakken tussen 10.00 uur en 16.00 uur in buurthuis ’t Schooltje in Waspik. Meer informatie: www.samskledingactie.nl.

A-Meezing Festijn

WASPIK – Op donderdag 26 april wordt in Den Bolder in Waspik voor de tiende keer het A-Meezing Festijn georganiseerd. Een aantal muzikanten en een groot aantal zangers en zangeressen zullen zo’n veertig liedjes uit de TOP2000 ten gehore brengen, variërend van Bruno Mars en Herman Brood tot Coldplay en Lee Towers. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren à 9 euro via www.denbolder.nl. Meer informatie: www.denbolder.nl.

Koningsdag

WASPIK – Op vrijdag 27 april beginnen de activiteiten van Koningsdag in Waspik om 10.20 uur met het vertrek van de versierde fietsen- en karrentocht bij de Natuurspeeltuin aan de Irenestraat, gevolgd door de aubade met de harmonie bij het Binnenhof. Er worden om het milieu te sparen geen ballonnen opgelaten, maar een bellenblaasfestijn gehouden. Daarna is er een vrijmarkt op het Dorpsplein met spelletjes, schminken en ballonfiguren vouwen met aansluitend een fietspuzzeltocht. Meer informatie op www.oranje-waspik.nl.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 22 april een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Boom uit ’s Gravenmoer.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen