Berichten uit Waspik (week 13)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 13 -2018

Thema-avond Mediawijsheid

WASPIK – De basisscholen De Vrijhoeve in Sprang-Capelle en De Brug en De Veste in Waspik houden op woensdagavond 4 april een thema-avond over Mediawijsheid op basisschool De Veste in Waspik. Er worden tips gegeven aan ouders hoe ze hun kinderen het beste op kunnen voeden in dit digitale tijdperk en hoe kinderen veilig met internet om kunnen gaan. De avond duurt woensdag 4 april van 20.00 uur tot 22.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. De ouderraad van De Veste zorgt voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ouders die interesse hebben om de avond bij te wonen, kunnen zich aanmelden via [email protected].

Oud papier

WASPIK – Zaterdag 31 maart gaan vrijwilligers van de Nederlands Hervormde Kerk weer op pad om oud papier op te halen in Waspik. Vanaf 8.30 uur zal de speciale vrachtwagen het dorp doorkruisen om papier dat aan straat is gezet mee te nemen. De opbrengst van deze maandelijkse actie is een belangrijke bron van inkomsten voor de kerk.

Jubileumuitgave

WASPIK – De vijftigste uitgave van heemkundekring Op ’t Goede Spoor over Waspikse jeugdherinneringen verschijnt in de week na Pasen. In het boekje delen negentien Waspikkers hun herinneringen over het dorp in de jaren vijftig, zestig en zeventig. Leden krijgen allemaal gratis een boekje in de bus; niet-leden kunnen een uitgave voor 4 euro bestellen via [email protected]. Op de site van de heemkundekring is meer informatie te vinden, ook over de voorwaarden om lid te worden. www.goedespoorwaspik.nl

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 1 april een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Vos uit Dordrecht.

Toneelgroep Strik

WASPIK – Toneelgroep Strik staat weer aan de vooravond van een viertal voorstellingen in buurthuis ’t Schooltje in Waspik. Dit keer staat het stuk ’Herrie in de kliniek’ van Tessa Buijtenhuijs op het programma. Het stuk wordt opgevoerd op zaterdag 7 en 14 april om 20.00 uur en zondag 8 en 15 april om 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro; reserveren kan via tel. 0416–311792 of via [email protected].

Fietstoertocht

WASPIK – Op zaterdag 14 april organiseert TEAM DE CLOE een sponsor fietstoertocht ten behoeve van Alpe d’HuZes. Er is gekozen voor een racefietstoertocht en een familietoertocht. De racefietstoertocht van 112 km vertrekt tussen 09.00 uur en 10.00 uur, de familietoertocht van 42 km vertrekt tussen 10.00 uur en 11.00 uur. De start en finish zijn bij Carmelietenstraat 41 in Waspik. De kosten voor deelname bedragen 14 euro per persoon. Inschrijven kan via www.teamdecloe.jimdo.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen