Schoolhandbaltoernooi Waalwijk; je kunt weer inschrijven

De organisatie van het Waalwijkse Schoolhandbaltoernooi is weer volop bezig met de voorbereidingen op het toernooi dat dit jaar op woensdag 18 april plaats vind.

Zo richting de lente kijkt men weer uit naar een periode van mooi weer en lekker buitensporten. Het jaarlijks terugkerend handbalevenement voor alle basisscholen uit de Gemeente Waalwijk is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en een ware traditie!

Handbal is hot!

De handbalsport is na de geweldige successen van de Nederlandse Handbaldames- en heren razend populair onder jeugd. Bij veel amateurhandbalverenigingen merken ze dat de prestaties van o.a. Tess Wester & Estavana Polman veel impact hebben gehad. Het is namelijk een fantastische teamsport, waar voor iedereen kans is om te scoren! Snel de aanval zoeken en ondernemend zijn is hierbij belangrijk, want in het spel zit volop dynamiek, passie en emotie. Handbal is bovendien goed te combineren met een andere sport, zoals voetbal. Kinderen die op zaterdag een voetbalwedstrijd spelen kunnen met gemak op zondag op het handbalveld staan!

Waalwijk loves handbal

Ook het Waalwijkse Schoolhandbaltoernooi geeft een flinke inpuls aan de sport op lokaal niveau. Met veel enthousiasme en fanatisme doen honderden basisscholieren mee aan dit spraakmakende evenement, dat vaak ook bij veel ouders herinneringen uit hun eigen jeugd op roept. Uiteraard is plezier beleven aan de sport en het toernooi het allerbelangrijkst, want lekker handballen, plezier hebben en sportief bezig zijn, dat wil toch ieder kind! Schrijf je snel in!

Heb je met je basisschool interesse om deel te nemen aan dit fantastische evenement op woensdagmiddag 18 april? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vraag op je basisschool om een inschrijfformulier. Daarnaast is het Schoolhandbaltoernooi altijd nog op zoek naar bedrijven en mensen die het lokale en sociale evenement een warm hart toe dragen in de vorm van sponsoring. Voor meer informatie kun je ook terecht bij [email protected]

gallery
76184
Schoolhandbaltoernooi Waalwijk; je kunt weer inschrijven
De organisatie van het Waalwijkse Schoolhandbaltoernooi is weer volop bezig met de voorbereidingen op het
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180313/schoolhandbaltoernooi-waalwijk-kunt-weer-inschrijven/
2018-03-13T08:44:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/03/13084349/18056700_1121306757974240_2856933820603808457_n.png
Nieuws, Sport