Berichten uit Waspik (week 11)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 11 -2018

Pubquiz

WASPIK – Den Bolder in Waspik organiseert op vrijdag 16 maart voor de zesde keer een Pubquiz. Vanaf 20.00 uur zullen teams tegen elkaar strijden door het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld muziek en weetjes. Inschrijven voor de Pubquiz is mogelijk. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vijf personen; een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via www.denbolder.nl.

Saint Patrick’s Day

WASPIK – Eetcafé Hieriest uit Waspik viert op vrijdag 16 maart Saint Patrick’s Day. De Ierse feestdag wordt in Waspik omlijst met een Ierse whiskey-proeverij, Iers bier van de tap en alleen maar Ierse muziek, deels live gespeelddoor GuinniPig. Bezoekers wordt gevraagd minimaal een groen kledingstuk te dragen. De toegang is gratis; deelname aan de whiskey-proeverij is op inschrijving. Hier zijn kosten aan verbonden.

Inschrijven Waspikse Dorpsquiz

WASPIK – Op zaterdag 6 oktober wordt de eerste Waspikse Dorpsquiz (DWDQ) gehouden. Inschrijven is mogelijk tot 17 maart met het formulier op de site van DWDQ. Alle verdere informatie zoals het reglement en betaalwijze is hier te vinden. Een team bestaat uit minimaal 8 personen; er is geen maximum. Inmiddels hebben 42 teams zich aangemeld voor de eerste Waspikse Dorpsquiz. Meer informatie via www.waspiksedorpsquiz.nl.

Open Dag

WASPIK – Basisschool De Veste uit Waspik houdt op woensdag 14 maart van 09.00 uur tot 12.00 uur en op zaterdag 17 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur een open dag. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen in de klassen waar ze indoen gewenst uitleg krijgen over de manier van lesgeven. Op De Veste ontwikkelen kinderen zich in een vertrouwde omgeving met veel aandacht voor het individu. Meer informatie is te vinden op www.bsdeveste.nl.

Expositie

WASPIK – Kunstenares Truus de Wijs en de cursisten van ’t Vaartje exposeren tot 21 maart in Galerie Den Bolder in Waspik. Het gaat om een gevarieerde expositie met glazen vormen van De Wijs en schilderijen van de cursisten van ’t Vaartje. De expositie is gratis toegankelijk tijdens openingsuren van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 18 maart een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee De Graaf uit Waalwijk.

Opschoondag

WASPIK – Stichting Platform Waspik organiseert in samenwerking met de gemeente Waalwijk op zaterdag 24 maart een opschoondag in Waspik. De dag wordt gehouden in het kader van de nationale week van Nederland Schoon. Om 09.00 uur wordt er vanuit de Dorpsboerderij gestart om zwerfvuil op te gaan ruimen. Rond 11.30 uur moet alles klaar zijn en is er drinken en wat te eten voor de vrijwilligers. Mensen die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij Johan de Hond: tel. 0416-312562 of mail [email protected].

Kaartmarathon

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op zondag 25 maart een kaartmarathon. De marathon bestaat uit rikken en jokeren. De opbrengst van de activiteiten komt ten goede aan het Updatefonds van het buurthuis. Deelnemers dienen om 09.30 uur aanwezig te zijn. Koffie en thee bij aanvang zijn gratis en de lunch is inbegrepen. Meer informatie en inschrijven à 10 euro bij Theo Rekkers: tel. 0416-312630 of 06-10697340.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen