Ladies’ Circle De Leest organiseert Fashion For Good

Foto: Ladies’ Circle De Leest

Ladies’ Circle De Leest organiseert op donderdagavond 12 april het event Fashion For Good bij vandijk.store in Waalwijk. De kaartverkoop is gestart; de opbrengst van de avond is bestemd voor de Alopecia Vereniging.

Op donderdag 12 april opent vandijk (Stationsstraat 22 in Waalwijk) van 17.30 tot 22.00 uur haar deuren voor Fashion For Good, een uniek event op initiatief van Ladies’ Circle De Leest. “We combineren een avond vól fashion en gezelligheid met een actie voor het goede doel”, vertelt mede-organisator Marga Huis in t Veld. “Speciaal voor onze actie is vandijk.store deze avond geopend voor onze gasten – ladies only! Samen met vandijk en tal van sponsoren bieden we hen een leuke avond shoppen om inspiratie op te doen voor voorjaar/zomer 2018.

Onder het genot van lekkere hapjes, drankjes en een DJ presenteren we de allernieuwste lente- en zomertrends. Met het ticket maakt iedere gast bovendien kans op een half uur exclusief advies door een topstyliste. Ook krijg je sowieso een goedgevulde goodiebag mee naar huis én maak je door loten te kopen kans op fashionable prijzen, beschikbaar gesteld door veel sponsoren. De trekking vindt dezelfde avond nog plaats.” Ze tipt: “Neem gerust je favoriete kledingstuk mee. Je krijgt dan advies over hoe je dit kunt combineren en een ‘update’ van dat item.”

Opbrengst voor Alopecia Vereniging

Tickets à € 17,50 zijn te bestellen via [email protected] of bij één van de ladies van Ladies’ Circle De Leest. Marga: “De opbrengst is bestemd voor de Alopecia Vereniging. Alopecia is een nare haar-aandoening waarbij alle haren uitvallen. Ook bij kinderen komt Alopecia voor, soms zelfs als ze nog maar heel jong zijn. De vereniging organiseert een kind- en familiedag, waarbij de kinderen met Alopecia helemaal zichzelf kunnen zijn met lotgenoten en daar willen wij met de opbrengst van Fashion For Good graag aan bijdragen. Om de opbrengst maximaal te laten stelt vandijk onder andere haar locatie, personeel, de presentatie en een half uur stylingadvies gratis beschikbaar. Verschillende andere sponsoren zorgen bovendien voor de hapjes en drankjes en aantrekkelijke items voor de loterij en de goodiebag. We zijn blij met zoveel support! Voor bedrijven, ondernemers en particulieren die ook een steentje willen bijdragen, zijn er nog verschillende sponsormogelijkheden.”

Over Ladies’ Circle De Leest

2018 viert Ladies’ Circle De Leest het 10-jarig bestaan. De serviceclub bestaat uit 16 vrouwelijke professionals uit de Langstraat. In vriendschap verbonden, richten zij zich op service door het ondersteunen van diverse goede doelen, met geld en ook met daden. Hiervoor organiseren ze diverse evenementen en vinden er door het jaar heen allerlei acties plaats. Zo neemt Ladies’ Circle De Leest op zaterdag 10 maart ook deel aan NLDoet; ze helpen kindermusicalgroep De Notenkrakers bij het voorbereiden van hun verhuizing. In het kader van het 10-jarig bestaan zijn bovendien meer activiteiten in voorbereiding. De ladies zijn te volgen op facebook.com/lcdeleest en instagram.com/LadiesCircleDeLeest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen