Dominique krijgt heel veel steun van familie en vrienden

Foto:

De Afvalrace – Deze week is mijn blog gevuld met berichten van mijn lieve familie en vrienden. In deze tijd hebben zij mij erg gemotiveerd en mij geholpen als ik er even doorheen zat. Nu zit ik ook met een knieblessure, waar ik heel erg van baal, maar ook dat is zeker geen rede om door te gaan. Mijn familie en vrienden betekenen alles voor mij en het betekend dus veel voor me dat ze me zo steunen! Thank you for supporting me with love!

Ouders: “De kans om aan de afvalrace mee te doen, kwam voor Do op het goede moment. Ze was er klaar mee, ze was klaar voor een nieuwe studie en een nieuwe Do. We zien Dominique gemotiveerd naar de trainingen gaan, dingen laten staan vóór haar einddoel dat ze zelf bepaalt heeft. De gesprekken met Jochen geven haar vertrouwen als het niet altijd zo snel gaat als ze had gewild. Af en toe komen de kwark, kipfilet en andere eiwitrijke voedingsmiddelen uit haar oren en zien we haar even ‘struggelen’. Nu een flinke knieblessure, trainingen moeten daar op aangepast gaan worden, maar Do gaat door en daar zijn we supertrots op! Misschien klinkt het voor een buitenstaander vreemd, maar hoe kan je zo geraakt worden, als je dochter zegt: ‘Nee, ik koop dat mooie jurkje nu nog niet, pas als er nog meer kilo’s af zijn’. Do, ga zo door, je kunt het en je gaat al je doelen halen! Liefs Mam & Pap.

Angela: “Ik was en ben zo trots op de dag dat Do vertelde dat ze meedeed om een afvalrace te winnen. Ik dacht nu gaat er een knop om om af te vallen! Super dat ze hem won! Vanaf die dag is Do er helemaal voor gegaan, ze let op haar eten, tussendoortjes en wijntjes! Als ik dan na weken 2 foto’s naast elkaar zie en zie wat er weer gebeurd is, worden we daar heel blij van! Ik weet zeker dat ze doorgaat, ze is er nog niet, maar ’t gaat zeker goed komen! Vind je een kanjer, want het is iedere dag opletten en nadenken wat je doet! Top Do, super trots op je!!!!!! Xxxxx Ans

Marie-Therèse: ”Even een stukje ervaring met Dominique. Als klein meisje kwam ze bij ons als oppaskind en wat hebben wij genoten van al die jaren. We hebben haar ook zien veranderen van klein kind naar volwassen vrouw met een behoorlijke rugzak, maar wat zijn wij trots hoe zij vorig jaar de omkeer maakte in haar leven en voor zichzelf koos. Nu heeft ze al veel meer zelfvertrouwen in haar doen en laten en zelfs haar studie heeft hier profijt , van hoe ons mopke (dat blijft ze altijd), de positieve wending in haar leven ervaart. Zet hem op mopke! Luf joe!

Robin: “Hoe ik Do ervaar in haar Afvalrace? Nou, ik heb haar nog nooit zo gemotiveerd gezien als nu. Toen ik hoorde dat ze mee ging doen aan de Afvalrace was ik heel benieuwd of ze dit vol ging houden, maar daar twijfel ik nu geen moment meer aan! In de eerste paar maanden pakte ze zelfs helemaal niks, nog geen wijntje (en dat is echt niks voor Do!!). Of gewoon chips voor mij op tafel zetten en zelf tomaatjes eten. Ik vind het mooi om te zien dat ze sporten en bewust eten ook echt leuk is gaan vinden en dat ze er nu ook veel mee bezig is. Ik ben trots op je Do, ga zo door!

Maud: “ Lieve Do. Wat ben jij lekker bezig, Freek! Vanaf het moment dat deze rollercoaster voor je begon, ben je gaan knallen. Je gaat er vol voor en werkt erg hard. Hoe jij die knop in 1 keer hebt om gezet, vind ik erg knap! Je bent altijd nog met ons meegegaan naar feestjes en gezellige avonden, ondanks dat wij allemaal wel alcohol dronken ( wel handig z’on bob haha). Ik ben heel erg trots op jou! Keep on going, sexy!

Kelsey: “ Lieve Do, wat ben ik trots op jou.. Je houdt het zo goed vol en ik weet dat je hiervoor echt wil gaan! Ik vind het zo knap van je dat je dit gewoon doet. In het begin was het wel ff wennen; ‘Dooo wat wil je drinken? Ik heb ice tea, cola, sinas’ en als antwoord kreeg ik: ‘jaa doe maar water’, ‘Oh jaa’. Na een tijdje hoefde ik het niet meer te vragen haha. Het trainen gaat super goed, hoop dat je dit ook door zet, want kijk even hoe je er nu uit ziet!! Ik ben super trots op jou, ik zal er altijd zijn om je te steunen en als je supporter! Ga zo door Dootje, je kan dit! Liefs en een dikke kus, Kelsey.

Zoals ik al zei heb ik dus heel veel steun van mijn familie en vrienden, ook degene die nu niet hier voorbij komen; ik wil jullie bedanken voor al jullie steun en vertrouwen in mij!! Je doet het voor jezelf, maar doet het niet alleen!

Liefs Do.


Op zaterdag 24 februari tussen 13.00 uur en 15.00 uur wordt De Afvalrace Family Bootcamp georganiseerd bij Decathlon in Breda. Iedereen is hier van harte welkom!! De “bootcamp” is geschikt voor alle leeftijden. KLIK HIER om je in te schrijven. De kinderen krijgen na afloop een kleinigheidje voor het meedoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen