Playbackshow groot succes

Op zaterdag 10 februari werd een Playbackshow georganiseerd door het Carnavals comité bij v.v. Baardwijk. Om 14:11 uur werden de deuren van de kantine geopend en mocht het Carnavalsfeest los barsten in de vrolijk (geel/zwart) versierde kantine. Rond de klok van 15:00 uur werden de eerste deelnemers aangekondigd door Wally Buys.

Een reeks van artiesten mochten op het podium betreden en een act showen aan de vakjury: Chayenna van de Pol, Ralph van der Sanden en Peter Kuijsten. Na 8 zeer goede acts mocht Chayenna alle deelnemers feliciteren met de geweldige prestatie die ze hebben neergezet. Alle deelnemers ontvingen een snoepzak en een medaille voor hun deelname.

Uiteraard kan er maar één de winnaar zijn. De act van de meiden Danique, Jessie en Nikkie werd door de jury als beste gekozen. De meiden mochten de wisselbeker in ontvangst nemen. Naast de Playbackshow had het Carnavals comité ook een tent naast de kantine ingericht met verwarming. In deze tent konden spelletjes worden gespeeld, snoepketting worden gemaakt, ranja worden gedronken en konden de kinderen zich laten schminken.

Alle kinderen hebben met z’n allen nog frietjes gegeten in de tent. Een geweldig geslaagde middag, die samengevat is in onderstaand filmpje.

 

gallery
74626
Playbackshow groot succes
Op zaterdag 10 februari werd een Playbackshow georganiseerd door het Carnavals comité bij v.v. Baardwijk.
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20180211/playbackshow-groot-succes/
2018-02-11T14:11:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/02/11140657/Carnaval-6-van-9.jpg
Nieuws, Sport