Sawan Thai Waalwijk zoekt vanwege groei bezorger en allround medewerker

Foto: Sawanthai

Sawan Thai is een uniek afhaalrestaurant midden in het centrum van Waalwijk. Bij Sawan Thai haalt u de authentieke Thaise keuken in huis en alles wordt vers voor u bereid. “We serveren authentieke Thaise gerechten, gemaakt met echte ingrediënten”

Door groei van ons restaurant hebben we twee vacatures:

Bezorger (M/V)

Voor vrijdag- en zaterdagavond, doorgaans tussen 17.00 en 20.00 uur zoeken we een enthousiaste medewerker voor het bezorgen van onze berechten bij de klant thuis. Een bezorgauto staat tot je beschikking. Beschik je over je rijbewijs en het lijkt het je leuk om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op.

Allround medewerker (M/V)

Voor donderdag, vrijdag en zaterdag zoeken we versterking in ons afhaalrestaurant. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van gerechten, het bedienen van klanten en het bereiden van de verse gerechten in het restaurant. Wij vragen een klantvriendelijke, zelfstandig werkende collega en een echte doorzetter die het leuk vind om in een thaise keuken deel uit te maken van een leuk team. Exacte werktijden in overleg. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Neem dan contact met ons op.

Quino Kuis. Tel: 06 835 95 832
Sawan Thai Waalwijk, Sint-Jansplein 5, 5141 GR Waalwijk
www.sawanthaiwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen