LokaalBelang presenteert nieuwe partijprogramma

Foto: LokaalBelang

Met het nieuwe jaar voor de deur kijkt LokaalBelang graag vooruit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op 21 maart 2018 mogen de inwoners van de gemeente Waalwijk weer naar de stembus. Het onlangs gepresenteerde verkiezingsprogramma vertelt in duidelijke taal welke richting LokaalBelang op wil met de gemeente Waalwijk.

Het financiële klimaat in Nederland en daarmee ook in Waalwijk is de afgelopen tijd sterk verbeterd. Op een verantwoorde wijze lef tonen en zo de inwoners laten meeprofiteren van de toenemende groei van de economie. Dat is wat LokaalBelang wil. De nieuwe begroting wordt zodoende gekenmerkt door meer financiële injecties en zal een verantwoorde ondernemersgeest hebben. Hierdoor kunnen er meer wensen en initiatieven aan bod komen die vanuit de inwoners opkomen. Op die manier wordt er gehoor gegeven aan dat wat er in Waalwijk speelt.

In de gemeente Waalwijk moet het fijn leven zijn. Prettig wonen en recreëren met voldoende en divers werkgelegenheidsaanbod. De regionale functie wordt ook als zodanig daarvoor benut. Belangrijk is wel dat in alle kernen de basisvoorzieningen aanwezig blijven. LokaalBelang wil werken aan een sociaal, gezond en rechtvaardig welzijnsbeleid. Iedereen moet in een veilige en vertrouwde omgeving zichzelf kunnen zijn. Dit betekent respect hebben voor een ander en zorgen voor elkaar.

LokaalBelang gaat voor een duurzame toekomst, zodat er samen verder wordt gewerkt aan onder andere de doelen van de gemeente Waalwijk om in 2043 klimaatneutraal te zijn. Ook de binnenstad moet toekomstbestendig zijn. Het centrum moet schoner en veiliger, maar bovenal een attractieve uitstraling hebben. Smart City-oplossing kunnen hierbij helpen, maar leveren de samenleving nog veel meer voordelen op. Technisch zijn er nauwelijks beperkingen, echter het waarborgen van onze privacy blijft een belangrijke voorwaarde.

Bron: LokaalBelang

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen