Prijzenfestival in verzorgingshuis Spoorwiel tijdens bingo met RKC’ers

Foto: RKC Waalwijk

Woensdagmiddag was het alweer zo ver, de laatste keer dat het één-tweetje plaatsvond in 2017. Dit keer bracht RKC Waalwijk en Stichting Samen RKC samen met enkele OldStars, vrijwilligers, Henrico Drost en Etiënne Vaessen een bezoek aan verzorgingshuis Spoorwiel voor een gezellige bingomiddag. Bingomasters Henrico en Etiënne maakten het erg spannend voor de vele deelnemers die aanwezig waren.

De bingo-middag is een terugkerende activiteit in verzorgingshuis Spoorwiel: “Om de twee weken hebben we een bingo op woensdagmiddag en de andere week komt er een koor zingen.” aldus medewerkster Janne van Ballekon. Vanwege het weer ging het wandelen niet door en zodoende waren er veel bewoners die deelnamen aan de bingo.

De spanning in de zaal was te snijden en meerdere malen hoorde je een zucht of teleurstelling omdat ze het juiste nummertje niet op hun bingokaart hadden staan. Op het moment dat ze bingo hadden leefde de ouderen op en klonk er vol enthousiasme: ‘BINGO!’ door de ruimte. Na twee rondes spelen nam Etiënne plaats achter de bingotafel en ging de strijd om o.a. de fruitschalen hevig verder.

Ondanks het feit dat niet alle deelnemers een prijs mee naar huis konden nemen, hebben ze genoten van de middag. Om even af te sluiten een kreet die deze middag centraal stond: “Meedoen is belangrijker dan winnen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen