[Blog] Kevin wil 30 kilo afgevallen zijn in april 2018!

Foto: Kevin

De Afvalrace – Beste volgers, nog 120 dagen te gaan en dan zit dit mooie traject er alweer op. Maar dat betekend niet dat ik weer terug ga naar het “oude” nee zeker niet. 120 dagen het lijkt nog zover weg maar de weken vliegen nu nog sneller voorbij dan normaal. Je zit in een goed ritme en dat is heerlijk en voelt goed.

Dit blog is er eentje om eens goed over jezelf na te denken, want hoe je het ook wendt of keert er veranderen de nodige dingen.
Het belangrijkste grote verschil is de rust in mijn koppie, daardoor slaap ik ook veel beter. Nooit willen en durven zien dat je toch wel heel veel “stres” kwijt kunt in het sporten. Dat zal ook een van de redenen zijn dat ik totaal nog geen snoep/snaai momenten heb gehad. Juist een energie boost en dat geeft kracht. Ik als persoon ben niet echt veranderd, al denk ik nu al wel een stuk steviger in mijn schoenen te staan. En heel soms komt er een beetje trots, trots op mijzelf dat ik toch al zover ben. Maar ik ben nog lang niet waar ik zijn wil dus ik ga alle energie die ik krijg dubbel en dwars inzetten om door te knallen en te komen bij het doel waar ik heel erg graag wil zijn en wie ik wil zijn!

Eigenlijk kan ik geen negatieve dingen noemen, ik zit helemaal in een positieve flow. Als je dit een paar maanden geleden tegen mij gezegd zou hebben had ik denk ik heel erg hard gelachen. En nu lach ik weer alleen omdat het echt zo is en ik zo ontzettend blij ben deze kans gekregen te hebben.

Maar ik kan het niet alleen ik heb ontzettend veel steun aan Jochen hij weet iedere keer weer meer uit mij te halen dan ik zelf voor mogelijk had. Maar eigenlijk iedereen bij Enforce Waalwijk straalt die energie uit, het is iedere keer weer fijn daar binnen te lopen. Maar ook de “afvalgroep” geven veel steun en support eens per week met sommige 2x per week sport ik samen en dat is buiten erg gezellig ook even lekker samen bezig zijn.

Ik ben voor mijzelf ook iedere keer korte termijn doelen aan het stellen. En een aantal zijn er al gelukt. Onder andere een spijkerbroek die al eeuwen in mijn kast ligt past nu!!! En een blouse zit nu zelfs ruim. Nu mijn volgende doel gesteld en dat is dit jaar nog ruim 2 kilo kwijt te raken. Dan kan ik in het nieuwe jaar weer nieuwe doelen gaan bedenken waarvan er 1 blijft staan en dat is 30kg kwijt zijn in april 2018!

Wil jij net als mij ook meedoen aan de Afvalrace schrijf je dan nu in of laat je inspireren op 1 van de live events op 19 december of 3 januari bij Enforce waalwijk

Hebben jullie nog leuke tips voor een heerlijk kerstmenu hoor ik het graag de feestdagen zullen wel lastig worden maar met deze positieve flow kom ik er zeker doorheen!!

Tot de volgende blog

Kevin


Kevin wordt begeleid door Jochen Kronenberg van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace Langstraat is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden