Berichten uit Waspik (week 51)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 51 – 2017

TOP2000 avond

WASPIK – Eetcafé Hieriest in Waspik houdt op zaterdag 23 december een TOP2000 avond. Centraal staat het optreden van de TOP2000-band GrindStone. Zij spelen de stevigere nummers uit de lijst. Alleen maar herkenbare muziek dus. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Extra koopzondag

WASPIK – Een aantal ondernemers uit het centrum van Waspik houdt op 24 december een extra koopzondag. Deelnemers zijn onder andere Slagerij Snel, wijnhandel Van Iersel en Mode Bij Anneloes. Ook slijterij Van Alphen opent haar deuren. Bij wijnhandel Van Iersel zal tussen 12.00 uur en 16.00 uur een kampvuurtje voor de winkel zijn waar in een sfeervolle setting glühwein gedronken kan worden.

Alles Kids

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 22 december een discoavond voor jeugd van groep 3 tot en met groep 8. Iedere keer staat een bepaald thema centraal. Vrijdag 22 december staat in het teken van Kerst met een heuse Glitter & Glamour Party. De disco wordt gehouden van 18.30 uur tot 20.30 uur in Den Bolder. De toegang bedraagt 3 euro. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Alles Kids.

Handbal topper

WASPIK – De eerste teams van handbalverenigingen Witte Ster uit Waspik en Red Rag Tachos uit Waalwijk treffen elkaar in de strijd om de beker op donderdag 21 december om 20.30 uur in Sportcentrum Waspik. De toegang bedraagt 2 euro per persoon.

Oliebolleactie

WASPIK – Samen Top, carnavalsvereniging Krekwakwou en Hieriest houden op zondag 31 december een oliebollenactie met daaraan gekoppeld de oudejaarsborrel van Samen Top. De oliebollen kunnen nu al bij Samen Top besteld worden via de webshop shop.samentop.nl of bij Hieriest aan de bar. Op zondag 31 december kunnen de oliebollen opgehaald worden bij Hieriest tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Er wordt gezorgd voor een sfeervolle aankleding en er is de mogelijkheid wat te drinken en te eten.

Inschrijven Waspikse Dorpsquiz

WASPIK – Op zaterdag 6 oktober wordt de eerste Waspikse Dorpsquiz (DWDQ) gehouden. Inschrijven kan vanaf 1 januari 2018 om 00.00 uur. Dit kan alleen met het formulier dat op dat moment op de site van DWDQ te vinden zal zijn. Alle verdere informatie zoals het reglement en betaalwijze staan vanaf 1 januari online. Een team bestaat uit minimaal 8 personen; geen maximum. Meer informatie via www.waspiksedorpsquiz.nl.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 24 december een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van proponent Ockers uit Veen. Om 17.00 uur is er een extra dienst in her teken van Kerstmis onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

 

 

Karton in kunst

WASPIK – Kunstenaars Lya van Irsel, Jeanne Ripzaad en Betty Braaksma exposeren van 29 november tot 24 januari in Galerie Den Bolder in Waspik. Het gaat om een gevarieerde expositie waaien het gebruik van karton centraal staat. De expositie is gratis toegankelijk tijdens openingsuren van Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder.

Sponsorloop

WASPIK – Op zaterdag 13 januari wordt door de deelnemers van Team de Cloe van Alpe d’HuZes een sponsorloop georganiseerd in Waspik. Een route van 14 kilometer mag wandelend of hard lopend worden afgelegd met start en finish Carmelietenstraat 41. Er kan tussen 12.30 en 13.00 uur gestart worden. Het inschrijfgeld van € 7,50 per deelnemer komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes/KWF-kankerbestrijding. Aanmelden kan via [email protected]; geef aan of je meedoet als wandelaar of hardloper.

Tonpratersgala

WASPIK – Op zaterdag 13 januari organiseert Den Bolder in Waspik het Tonpratersgala nieuwe opzet. Waar voorheen enkel tonpraters van buiten Waspik werden aangetrokken om het publiek te vermaken, zal dit jaar ook plaatselijk talent in de ton stappen. In de ton staan Cees Coolen, Wichard de Benis, Marie Antoinette Rekkers, De Foute Mannen, Tinus Plotseling, Jan Schellekens en René van Boxtel. De avond begint om 20.00 uur; kaarten zijn à 8,50 euro te koop bij Den Bolder en via www.denbolder.nl. Na afloop is het feest met een carnavals-DJ.

Dorpsboerderij

WASPIK – Dorpsboerderij Waspik is op zoek naar enkele nieuwe beheerders. Met name op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag is extra hulp welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henk Kools via tel. 0416-314026.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden