Rabobank De Langstraat verwelkomt Bert van der Linden in de kunstzone

Foto: Bert van der Linden

Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren. Deze maand kunt u een expositie bezoeken met schilderijen van Bert van der Linden uit Kaatsheuvel.

Peter Konijnenburg (directievoorzitter): “De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars uit de Langstraat hun werk mogen exposeren. Het fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit ook bij onze gasten wordt ontvangen”.

De expositie van Bert van der Linden is de hele maand december te zien bij Rabobank Vanaf 7 december is iedereen welkom om de expositie te komen bewonderen. De kunstzone is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Waalwijk. De kunstzone is voor iedereen toegankelijk. Loop tijdens de openingstijden van de bank – maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur – gerust binnen om de expositie te bezichtigen. Ook zijn er historische items van Rabobank De Langstraat te bewonderen.

article
70854
Expositie door Bert van der Linden gedurende de hele maand december te bezoeken.
Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20171205/rabobank-langstraat-verwelkomt-bert-linden-kunstzone/
2017-12-05T20:22:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/12/05202029/P1010650.jpg
bert van der linden, kunst, Rabobank
Nieuws