Kunst van Herinneren zoekt nog enkele lakens

Foto: De Horizon

De Horizon organiseert op 4 november op de Algemene Begraafplaats Bloemendaal te Waalwijk een bijeenkomst met het oog op Kunst van Herinneren. Alvorens het zover is vragen we om uw hulp.

Wie kan ons helpen aan witte lakens? Wij hebben er nog 5 stuks nodig. Oud is geen enkel probleem als ze maar heel en schoon zijn. De lakens zullen gebruikt worden bij de kinderactiviteiten en de kans dat er verf en/of kaarsvet op komt is daarom groot. Kortom: we kunnen de lakens na gebruik niet teruggeven.

Fijn dat er zo goed gereageerd is op onze oproepen om hulp en materialen. Hartelijk dank hiervoor!

We mochten namelijk de volgende toezeggingen ontvangen:

  • Kinderdagverblijf de Vuurtoren te Sprang-Capelle bood spontaan aan om evenals vorig jaar met twee zes persoonsbusjes te rijden. De Vuurtoren draagt hierdoor echt een lichtje bij. Zij zullen de pendeldienst vanaf de Plus Supermarkt (parkeerplaats) voor hun rekening nemen.
  • Er zijn nog twee pendeldienstbusjes nodig om op 4 november tijdens de lichtjesavond te rijden vanaf de parkeerplaats RKC naar de begraafplaats.
  • Veel potten (emballage)voor het schilderwerk bij de Roefelkei (Prisma) zijn er gebracht. De komende week is dat ook nog mogelijk.
  • Wilt u graag helpen met bloemschikken met kinderen? Kinderen kunnen bloembakjes opmaken en daarna op een graf plaatsen. Hiervoor kunnen nog enkele vrijwilligers zich aanmelden tel. 06-22229811
  • Natuurlijk zijn wij blij met alle giften, sponsoring, sympathiebetuigingen voor het bijzondere doel. Dat geldt ook voor de kleine bedragen die werden overgemaakt en de duppies die werden gespaard bij Albert Hein Jansen aan het Bloemenoordplein.

Aan alles is te merken dat Kunst van Herinneren, de “lichtjesavond”, zeer gewaardeerd wordt in Waalwijk en ook daar buiten.