Nieuwe buslijnen voor scholieren in de Langstraat

Foto: Flickr

Tussen Kaatsheuvel en Den Bosch en Waalwijk en Tilburg gaan vanaf 10 december twee nieuwe buslijnen rijden om het grote aantal scholieren goed te kunnen vervoeren. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De lijnen 600 en 602 moeten de huidige drukte op de diensten 300 en 301 in de ochtendspits verlichten. Die bussen zitten ’s ochtends tjokvol. De nieuwe 600 en 602 gaan beide twee keer in de ochtendspits rijden.

Lijn 600 gaat rijden van Kaatsheuvel, via Sprang-Capelle en halte Noorder Allee over de A59 naar Den Bosch. Volgens vervoersmaatschappij Arriva levert dat de scholieren vijf minuten tijdwinst op ten opzichte van de huidige 300 en 301.
Lijn 602 start in Waalwijk en rijdt via Sprang-Capelle, Kaatsheuvel naar Stappegoor in Tilburg, waar Fontys Hogescholen en ROC Tilburg zitten.


  • Volg jij Waalwijk.nieuws.nl al via de Waalwijk App? Download nu de app op je mobiele telefoon of tablet en maak wekelijks kans op een boodschappentas van PLUS Stephan van Engelen t.w.v. € 25,-. KLIK HIER voor meer info!