SponsorKoning start Crowdfund Campagne voor verenigingen in de regio

Foto: SponsorKoning

Deze maand start de SponsorKoning Crowdfund Campagnes voor verenigingen in de gemeentes Waalwijk en Loon op Zand.

De SponsorKoning is een product van Out of the Box Marketing en zal o.a. worden gepromoot door Waalwijk.nieuws.nl en Loonopzand.nieuws.nl

Het doel van deze campagne is het realiseren van wensen van alle verenigingen dankzij de inzet van leden, sympathisanten en consumenten die hiervoor ruimschoots worden beloond! Verenigingen kunnen hun wensen kenbaar maken aan de SponsorKoning zoals bijvoorbeeld een nieuwe terrasoverkapping, nieuwe trainingsmaterialen of kleding. De SponsorKoning plaatst deze wens op een lokaal crowdfund platform waarna leden, ambassadeurs en sympathisanten een bedrag kunnen doneren aan de vereniging.

Hiervoor ontvangt de donateur een tegenprestatie namelijk het SponsorKoning Sponsorboekje met allerlei gratis producten van lokale supermarkten en winkeliers. De consument doneert bijvoorbeeld € 10,00 en ontvangt een boekje met een minimale waarde van € 20,00 of meer!

Informatieavonden

Begin september worden er informatiebijeenkomsten gehouden over de Crowdfund Campagne voor verenigingen. De komende week sturen we de bij ons bekende verenigingen een informatiemail.

  • Verenigingen kunnen zich HIER aanmelden om mee te doen aan de Crowdfund Campagne
  • Winkeliers/horecaondernemers kunnen zich HIER aanmelden om mee te doen! 

Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen dan contact met u op en houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen én wanneer en waar de informatieavonden plaats vinden.