Nieuwe Waalwijk App groot succes!

Foto: Pixabay

In juli 2017 lanceerde Balkenende Media samen met Digital MKB dé Waalwijk App. Een handige app met o.a. het laatste nieuws, 112 nieuws, evenementen, van A tot Z gids en filmpjes.

Ondertussen is de App al meer dan bijna 3000x gedownload. Een geweldig mooi resultaat. Ook treft u in de Van A tot Z gids informatie aan van ruim 70 lokale bedrijven.

De Waalwijk App staat in de Google Playstore én de Apple App Store. Wil jij op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van o.a. het Waalwijkse nieuws? Download dan snel de app op je smartphone of tablet. Je ontvangt overigens ook direct het belangrijkste nieuws via een push-meldingen.

Wil je geen pushmeldingen ontvangen op je mobiele telefoon? Dan is dit simpel uit te zetten via Applicatiebeheer Apps (of Instellingen Apps) op je mobiele telefoon. Ga vervolgens naar de Waalwijk App en klik ‘Meldingen uitzetten’.

KLIK HIER voor de app in de Google Playstore (Samsung en andere Android devices)

KLIK HIER voor de app in de App Store van Apple (voor Iphone en Ipad)

Als je de Waalwijk app eenmaal geïnstalleerd hebt op je toestel of tablet dan kom je met één druk op het nieuws app-icoontje in het keuzemenuscherm van waalwijk.nieuws.nl.

Voor naamsvermelding in de Van A tot Z gids kunt u contact opnemen met Balkenende Media ([email protected])

article
63566
Nieuwe Waalwijk App groot succes!
In juli 2017 lanceerde Balkenende Media samen met Digital MKB dé Waalwijk App. Een handige
https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20170724/nieuwe-waalwijk-app-groot-succes/
2017-07-24T19:01:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2015/09/09095741/telefoon.jpg
Nieuws, Zakelijk