Theatercursus De Vloer op voor senioren

Foto: KCW

Vanaf 8 mei start bij Kunstencentrum Waalwijk een korte cursus De Vloer op! voor senioren. In vijf lessen leert u beter improviseren en toneel spelen. De cursus is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Inclusief lekker bakje koffie of thee.

In de huid van iemand anders kruipen blijft spannend, hoe jong of oud je ook bent. Je kunt dingen zeggen die je anders nooit zou zeggen. Echt even iemand anders zijn. Makkelijk is het zeker niet altijd. Tussen geloofwaardig en niet geloofwaardig zijn, zit soms maar een klein verschil. Maar docent Lies de Kort helpt je om je personage zo goed mogelijk neer te zetten. Heb je veel of weinig toneelervaring? Iedereen mag meedoen. Kosten voor vijf lessen zijn 40 euro inclusief koffie of thee. De lessen zijn op maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Inschrijven voor 1 mei!

Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3. Meer informatie is te vinden op de website www.kunstencentrumwaalwijk.nl U kunt op doordeweekse dagen ook altijd even bij ons binnenlopen.

Reacties