Heel Waalwijk wandelt!

Foto: NDC

Wandelt u graag en zoekt u een nieuwe uitdaging of een wandelmaatje? Bent u wandelcoach of een fervent wandelaar en u wilt uw ervaring delen om beginnende wandelaars te enthousiasmeren?

Dan is het wandelevenement ‘De Nationale Diabetes Challenge’ dat van half april tot en met september 2017 plaatsvindt in de gemeente Waalwijk iets voor u.

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is in eerste instantie opgezet om de gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren. Maar de NDC is ook een open wandelevenement waar mensen die geen diabetes hebben van harte welkom zijn om mee te wandelen. Het doel is om vanaf april in 16 tot 20 weken, met wekelijkse wandelingen onder begeleiding van een zorgverlener, een wandelcoach of ervaren wandelaar, te trainen naar een afsluitende vierdaagse die eind september plaatsvindt.

Tijdens de afsluitende vierdaagse wandelen we drie dagen 5, 10, 15, of zelfs 20 km in de mooie omgeving van Waalwijk. Op de vierde dag komen alle deelnemers samen op Sportcentrum Papendal om daar de slotafstand te wandelen. Kijk voor meer informatie op: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/waalwijk/

Heb je nog twijfels of meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge wel iets voor je is of je hebt nog vragen? Laat u dan overtuigen en informeren en bezoek dan de informatiebijeenkomst die gehouden wordt op donderdag 30 maart, aanvang: 18.30 uur. Locatie: Gezondheidscentrum Olympiapark, de Coubertinlaan 10, 5143 AB Waalwijk. Geef uw komst even door via: [email protected]

Reacties