Team Tutu’d doet mee aan MS Motion om geld op te halen voor onderzoek naar MS

Foto: Team Tutu'd

Op 13 mei organiseert het Nationaal MS Fonds voor de 4e keer het wandel- en hardloopevenement MS Motion. Met dit evenement wordt de ziekte MS landelijk op de kaart gezet.

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen. Je kunt je individueel of als team inschrijven voor een wandelroute of hardloopafstand op een van de twee locaties. Voor kinderen is er speciaal een KidsRun.

Team Tutu’d

Aan MS Motion doet ook het team Tutu’d mee welke onder andere bestaat uit Susanne Troost uit Sprang-Capelle en Lisette Burgel uit Waalwijk. Susanne heeft zelf al 9 jaar Multiple Sclerose en loopt samen met een groepen vrienden voor de 2e keer mee aan dit evenement.

Het team heeft als doel om meer bekendheid te geven aan MS en ook om geld op te halen voor goed onderzoek. Op de een of andere manier hebben alle lopers te maken met MS. Een aantal hebben het zelf, of een familielid met MS, anderen een partner of vrienden bij wie dat speelt. Om die reden zijn ze dan ook allen erg betrokken en enthousiast om zich wederom in te zetten voor dit goede doel. En uiteraard is het ook gewoon erg leuk en gezellig om mee te doen.

Je kunt ons steunen door je statiegeldbonnen in de maand april te deponeren in de statiegeldbox van Plus Stephan van Engelen in Waalwijk. Een financiële bijdrage is uiteraard ook van harte welkom! KLIK HIER voor meer informatie en om te doneren. Alvast heel erg bedankt namens team Tutu’d!

Reacties