Musicalvereniging Next Waalwijk speelt “Wolluk in the Sixties” in De Leest

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Op 6,7 en 8 april speelt Musicalvereniging Next Waalwijk in de Leest “Wolluk in the Sixties”.

Het verhaal speelt in Waalwijk, ergens in de jaren zestig. Waalwijk telt op dit moment vele singles: mannen zonder vrouw en vrouwen zonder man. Het saaie leven wordt prettig verstoord wanneer geheel onverwacht voor dezelfde dag nog een singleavond wordt aangekondigd in het Lido. Het wordt het gesprek van de dag en al helemaal als een Amsterdamse bewust ongehuwde moeder met haar dochter verschijnt, die ook haar zinnen heeft gezet op de singleavond.

“Wolluk in the Sixties” vertelt het verhaal van de aanloop naar de singleavond en de gevolgen van de spraakverwarring eromheen. We volgen de Waalwijkse gemeenschap voor hotel de Twee Kolommen, alwaar de Amsterdamse vrouw en haar dochter hun intrek nemen, de kleedkamer van het openluchtzwembad, de kapsalon van Ans en Bep, de automatiek, de afhaalchinees, Van Haren en uiteindelijk het Lido. Als op het laatste moment blijkt dat de singleavond toch iets anders is dan iedereen dacht, gaat de hele meute los.

Wilt u dit heerlijk avondje uit niet missen? Bestel dan snel uw kaarten via www.deleest.nl of neem contact op met een van de leden van Next. E: [email protected]

Reacties